Officiele trailer Once Upon A Time In Hollywood zojuist gereleased

CREDITS: Once Upon A Time In Hollywood

Quentin Tarantino is back, baby! Precies 25 jaar nadat Pulp Fiction op het witte doek verscheen is afgelopen weekend in Cannes zijn negende film Once Upon A Time In Hollywood in premiere gegaan. Voor iedereen die daar niet bij kon zijn is gisteren ook de eerste officiële trailer gereleased. En lieve vriendjes, als we dit zo zien dan kunnen we er niet omheen: deze film wordt weer ouderwets smullen!

Trailer Once Upon A Time In Hollywood

Voor de film heeft de legendarische producer niemand minder dan Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russel en onze grootste held Leonardo DiCaprio ingevlogen.

Volgens de recensenten is het een film die vooral beeldend heel sterk is en niet zo op de dialogen zit als Tarantino’s laatste film The Hateful Eight. Een positieve verandering, wat ons betreft! De film ranked nu al een 9,8 op IMDb!

Check hier de trailer en zet 8 augustus vast met een dik kruis in je agenda, want dan zal Once Upon A Time in Hollywood in de Nederlandse bioscopen te zien zijn!

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…