Endgame-regisseurs gooien hoge ogen met Tom Holland in oorlogsfilm

CREDITS: Screenshot Cherry | One Media & Apple TV+

The Russo Brothers en Tom Holland? Goud! Een film van de Avengers Endgame-regisseurs met de enige echte Spider-man in de hoofdrol is een garantie voor succes. De combinatie gooit dan ook hoge ogen in de officiële trailer van Cherry. Door het ambitieuze plan van Apple TV+ hebben we een brute oorlogsfilm om naar uit te kijken.

Cherry: oorlogsfilm van Endgame-regisseurs met Tom Holland

Holland lijkt een ijzersterke rol te gaan spelen als veteraan met PTSS. In het begin van de trailer zijn het personage van Holland en Emily smoorverliefd. Ze zijn elkaar tegengekomen in het eerste studiejaar. Alleen het zou geen film zijn als het goed zou gaan.

cherry, Endgame-regisseurs gooien hoge ogen met Tom Holland in oorlogsfilm
Foto: Screenshot trailer Cherry | One Media & Apple TV+

Emily verhuist naar de andere kant van het land. Hij heeft daar problemen mee, waardoor hij uiteindelijk zijn school niet haalt. Daarna gaat hij het leger in. Maar voordat hij naar Irak vertrekt trouwt hij nog snel met Emily, want dan zou het goed gaan komen…

In Irak gaat hij te werk als legerarts. Hij is verbaasd door het leven van zijn medesoldaten. Drugs, drank en abnormaal gedrag. Eenmaal terug in de VS doet hij er alles om zijn relatie te redden. Er is alleen één groot probleem: zijn PTSS maakt het een stuk moeilijker.

Tom Holland als bankovervaller

Het lukt het personage van Holland niet om van de drugs af te blijven. Daarnaast gaat hij ook voortaan door het leven als bankovervaller. Daar begint de trailer mee; Holland als een bankovervaller. Zou hij zijn leven nog op het rechte pad krijgen?

Eind februari krijgen de Amerikanen het antwoord op het witte doek. Vanaf 12 maart 2021 gaat de film online op Apple TV+.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…