‘Too Large For Love’: docu over de nadelen van een ’te grote’

Het groter maken dan iets daadwerkelijk is: wij mannen zijn er tijdens het gemiddelde kroegenbezoek een kei is. Al helemaal als het gaat over de lengte van onze penis. Wat jij je bargenoten ook wijsmaakt: een gigantisch derde been hebben, is soms gewoon helemaal ruk. We spreken uit ervaring en binnenkort is er zelfs een hele docu over de struggles van een flinke jongen hebben te zien.

Grote problemen met een te grote jongen

‘Too Large for Love’, zo heet de docu die de heren met een flinke benedenverdieping gaat tonen. Hoewel het concept van de documentaire bedacht lijkt te zijn door een groep dronken vrienden in een melige bui, zal Too Large For Love serieuze issues belichten. Het hebben van een te grote penis brengt namelijk ‘grote’ problemen met zich mee. Zo willen de producenten bijvoorbeeld aantonen hoe het hebben van een enorme jongeheer je seksleven negatief kan beïnvloeden. Hoe gek het ook klinkt: dames klagen vaker over een te grote penis, dan een te kleine. Daarnaast is er wat betreft hulp voor deze jongens niets beschikbaar. Er zijn geen operatieve mogelijkheden om de penis te verkleinen, en de gemiddelde therapie is niet ‘big-dick‘ bestendig.

penis
Foto: Unsplash – Scott Sanker

Wereldwijde onzekerheid over gros van penis

We hopen dat jij je nu niet op je pikkie getrapt voelt, maar de kans is groot dat jij niet helemaal tevreden bent over het formaat van je ‘maatje’. De documentaire komt namelijk voort na een onderzoek waaruit blijkt dat 50% van de mannen een grotere penis wilt. Voor die mannen: het gaat er niet om wat je hebt, maar wat je ermee doet. Mocht jij nou tot het luttele percentage horen dat wél een iets te flinke jongen heeft, dan kan je je aanmelden bij productiebedrijf Spun Gold. Het productiebedrijf is op zoek naar mannen van verschillende etniciteiten. De enige vereiste is, logischerwijs, dat je 18 jaar bent.

Wij weten nu al hoe het appje luidt dat straks in de groepsapp verschijnt: “Boys, ik ga in een documentaire spelen.” Heel voorspelbaar, maar je plicht als groepchat clown wacht op je.

penis
Foto: Unsplash – Ryan Gardner
Source: