Eindbaas Tom Hardy werkt met topregisseur aan actiefilm

CREDITS: Bigstock

Goed nieuws voor de Tom Hardy-fans, want Hardy is bezig met het maken van een nieuwe Netflix-film: Havoc. Hij werkt als medeproducent samen met Gareth Evans. Het brein achter brute actiefilms zoals The Raid, The Raid 2 en Apostle.

Tom Hardy werkt aan nieuwe Netflix-film: Havoc

Havoc wordt een actiethriller over een drugsdeal die is foutgelopen. In de film speelt Hardy een rechercheur die zich een weg baant door het criminele circuit. Zijn missie is om de zoon van een politicus te redden, maar al snel komt hij erachter hoe corrupt de stad eigenlijk is.

Regisseur Evans is een ware pro in het regisseren van actiefilms. En in combinatie met Tom Hardy zal deze film je zeker niet teleurstellen. In juni zal Havoc waarschijnlijk in Wales worden gefilmd. Dit is ook de locatie waar Evans zijn horrorfilm Apostle filmde in 2018.

Havoc, Eindbaas Tom Hardy werkt met topregisseur aan actiefilm
Foto: Bigstock

’21 wordt een mooi jaar voor Hardy

Hardy zit niet stil, want hij heeft meer projecten op de planning staan dit jaar. Zo zal hij ook verschijnen in Venom: Let There Be Carnage. Verder zal hij werken aan de actiefilm War Party van Andrew Dominik en de oorlogsfilm The Rings They Carried van Rupert Sanders.

Wij kunnen niet wachten tot deze gruwelijke film uitkomt. Ben je benieuwd welke machtige films je nog meer kan verwachten in 2021? Dan moet je dit artikel lezen.

Tom Hardy
Foto: Screenshot Warrior | Mimran Schur Pictures