Netflix dropt uitgebreide trailer The Witcher S3

Sinds 2019 is heel de wereld betoverd door de magie van The Witcher. Vier jaar na de eerste beelden zijn we ondertussen toe aan het derde en daarmee laatste seizoen voor Henry Cavill als Geralt of Rivia.

The Witcher is en blijft een succes

In 2019 werd The Witcher een beetje ontvangen als de opvolger van Game of Thrones. Hoewel die hoge verwachtingen niet helemaal waargemaakt zijn, heeft The Witcher er heel wat fans op nagehouden. En reken er maar op dat iedereen klaar is om het laatste beetje magie te aanschouwen dat Henry Cavill als Geralt of Rivia voor ons in petto heeft. Na het uitspreken van zijn wens om te stoppen heeft The Witcher direct Liam Hemsworth als opvolger aangekondigd.

The Witcher, Netflix dropt uitgebreide trailer <strong>The Witcher S3</strong>
Foto: Netflix Media Center

Seizoen drie dichter bij de bron

Daar waar het tweede seizoen redelijk wat kritiek kreeg omdat het volgens de fans teveel afweek van de originele boeken, zal het derde seizoen weer ‘dichterbij het bronmateriaal’ staan. Dat vertelde showrunner Lauren Schmidt Hissrich enkele maanden geleden al. En na het kijken van de trailer, kunnen we bevestigen dat dit tot nu toe aardig klopt. Terwijl alle magiërs, vorsten en beesten verzamelen om Ciri gevangen te nemen, zien we in de trailer hoe Gerald samen met haar onderduikt om zijn familie te beschermen.

Details van The Witcher: seizoen 3

Terwijl Gerald en Ciri een low profile proberen te houden, krijgt Yennefer de verantwoordelijkheid om Ciri te helpen met het beheersen van haar magical powers. Deze verantwoordelijkheid leidt Ciri en Yennefer uiteindelijk naar het fort van Aretuza, waar ze meer over Ciri’s magie te weten willen komen. Hoe dat uitpakt? Dat moet je zelf maar checken. Anders spoilen wij al teveel hé.

Het derde seizoen wordt in twee delen uitgebracht. Het eerste deel wat vijf afleveringen bevat wordt 29 juni op Netflix gedropt. Het tweede deel wat bestaat uit de afleveringen zes tot en met acht komt een klein maandje later uit, op 27 juli. Het nieuwe seizoen in een keer bingewatchen zit er dus niet in. Misschien maar beter ook voor ons slaapritme.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…