Vanaf vandaag check je The Walking Dead S11 op Netflix

CREDITS: AMC

Netflix-abo’s met een voorliefde voor de legendarische zombieserie The Walking Dead, opgelet: vandaag is jullie geluksdag…

Het eerste deel van seizoen 11 check je namelijk nu op de streamingdienst met de grote rode N. Seizoen 11 is opgesplitst in drie delen (met elk 8 afleveringen) en het eerste deel verschijnt nu op je digitale doek.

The Walking Dead S11

11 seizoenen lang mensen blij maken. Je moet het maar kunnen. The Walking Dead flikt het al sinds jaar en dag. De Amerikaanse gaat over een groep mensen die proberen te overleven in een zombiewereld. Leuk concept, maar we vinden het nog knapper dat je het zó lang leuk houdt. Toch wachten heel veel fans op deze dag. Voor fans met een Netflix-account, want het seizoen is al te zien bij de concurrent – Disney+. Seizoen 11 van The Walking Dead is géén slotstuk. Net zoals we eerder zagen bij Vikings zijn er al spin-offs aangekondigd.

, Vanaf vandaag check je <strong>The Walking Dead S11</strong> op Netflix
Foto: poster AMC

Trailer S11

Goed, mocht je The Walking Dead hélemaal nog niet gezien hebben, dan raden we je aan deze trailer niet kijken. Alleen het zou überhaupt vreemd zijn als je dan hier bent gekomen… Voor de fans showen we nog een keer de trailer van The Walking Dead S11. Dan begint het gevoel weer extra te borrelen om het seizoen vandaag meteen aan te knallen. Zin in.

Source:
AMC