The Rings of Power breekt Amazons kijkcijferrecord

De makers van Lord of the Rings vliegen van record naar record. Vlak na de recordbrekende release van House of the Dragon op HBO, is het meteen weer raak. Hun eigen The Rings of Power breekt namelijk binnen 24 uur het kijkrecord op Amazon Prime.

Lord of the Rings of kijkrecords

Bij het maken van een debuut probeer je altijd het beste in jezelf naar boven te halen. En de makers van Lord of the Rings zijn hier experts in geworden. Met de lancering van Lord of the Rings: The Rings of Power op Amazon Prime werd het kijkcijferrecord van 25 miljoen kijkers binnen 24 uur behaald.

Lord of the Rings
Foto: The Movie Database

Trailer The Rings of Power

Logisch natuurlijk dat het hoofd van Amazon Studios net zo tevreden is met het succes als de makers van de serie. Aan lofzang dan ook geen gebrek, eveneens als de stijgende populariteit van Prime als streamingsdienst. De complimenten over de creativiteit, inzet en fantasie van de verhalen kunnen ook moeilijk in twijfel worden getrokken. Records verbreken, miljoenen kijkers en achtereenvolgende successen met dezelfde serie is een knap staaltje regie. Het verbaast ons dan ook niet als er de komende tijd weer een recordposter aan de muur van het kantoor gespijkerd mag worden.

Dit kunstwerk op je beeldscherm nog niet gecheckt? Bekijk hier de trailer en verdrink net als meer dan 25 miljoen anderen in de spanning.

Source:
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…