Vanaf vandaag staat ‘The Gray Man’ op Netflix

Als we denken aan grijsheid denken we al snel aan slecht weer, ouderdom en neutraliteit. In de film ‘The Gray Man’, krijgt grijs echter een compleet nieuwe betekenis. De film is vanaf vandaag te checken op Netflix, dus vanaf nu kunnen we erachter komen of grijs tegenwoordig staat voor actie, spanning en avontuur.

Storyline van The Gray Man

De film is al een tijdje te checken in de bios maar vanaf vandaag zegent Netflix ons ook met The Gray Man. Het verhaal gaat over een voormalig CIA-agent die een kleine carrière switch heeft gemaakt. Oud CIA-agent Court Gentry, die gespeeld wordt door Ryan Gosling, is namelijk een huurmoordenaar geworden. Na een tijdje in de bak vertoefd te hebben, wordt Gentry weer gebeld door een oud contactpersoon. De persoon die vermoord moet worden blijkt echter Gentry zelf te zijn. Home sweet home Court.  

The Gray Man
Foto: Netflix

Hoge verwachtingen door een hoog prijskaartje

De film is met acteurs als Ryan Gosling, Chris Evans en Ana de Armas gevuld met een ware sterrencast. En met topregisseurs als Joe Russo en Anthony Russo achter de schermen worden de verwachtingen nog hoger gespannen. Het productieteam heeft dan ook een flinke zak met duiten neergelegd voor The Gray Man: zo’n 200 miljoen dollar werd er gespendeerd aan de productie van de film.

Gemengde reacties van het publiek

Of de hoge verwachtingen en het prijskaartje gerechtvaardigd zijn, lijkt niet helemaal duidelijk te zijn. De meningen zijn namelijk aardig verdeeld over ‘The Gray Man’. Daar waar de film een aardige ‘7’ scoort op IMDb, ontvangt die op Rotten Tomatoes maar 52%. Al goed, wat zij er allemaal van vinden maakt natuurlijk geen sikkepit uit. Wat jij ervan vindt, dat is stukken belangrijker. Wij warmen je alvast op de met de trailer, waar in ieder geval genoeg actie te zien is. Veel kijkplezier amigo.

Source: