Dit is waarom jij de trailer van The Covenant nu echt moet checken

Toen ‘The Covenant’ werd aangekondigd, waren de verwachtingen meteen torenhoog. Niet heel gek ook met de gerenommeerde Guy Ritchie als regisseur. Maar na het zien van de officiële trailer, kunnen we toch wel stellen dat de verwachtingen helemaal skyhigh zijn gestegen.

Met deze namen in The Covenant moet het wel goed zitten

Bovendien is er ondertussen ook bekend wie er allemaal in The Covenant te zien zijn. En met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol kan je eigenlijk nooit miszitten. De man die eerder al bekend werd door Ambulance en SpiderMan: Far From Home mag tijdens deze film de rol van een Amerikaanse legersergeant genaamd John Kinley bekleden. Naast Jake Gyllenhaal mag ook Dar Salim zijn opwachting maken, hij doet dit tijdens The Covenant als de Afghaanse tolk Ahmed. In de trailer zien we dat Ahmed en Kinley samen afreizen richting Afghanistan, om daar de Taliban te bestrijden. Als Ahmed aan Kinley vertelt dat ze een andere route moeten nemen, zet Kinley hem even op zijn plek: “You’re out of your bounds Ahmed. You’re here to translate.” 

The Covenant, Dit is waarom jij de trailer van <strong>The Covenant</strong> nu echt moet checken
Foto:The Convenant // Metro-Goldwyn-Mayer

Trailer bouwt spanning op voor het plot

Goed, we gaan niet te veel spoilen voor jullie, dus lang verhaal kort: Ahmed is absoluut niet in Afghanistan om alleen als tolk te spelen. Nee, nee. Het enige wat Ahmed vertolkt is het mikpunt van alle aandacht wanneer hij door de Taliban wordt gepakt. Omdat Ahmed eerder het leven van Kinley heeft gered, besluit Kinley dat het nu zijn beurt is om de held van de dag te zijn. Vanaf dat moment barst het spektal he-le-maal los. Op 20 april is The Covenant in de Nederlandse bioscopen te zien, maar ondertussen is de trailer al een tijdje te checken. Waar wacht je nog op? Bekijk hem hieronder.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…