Motorbendefilm The Bikeriders gaat toch door met Tom Hardy & Co

CREDITS: 20th Century Studios

Tom Hardy, Austin Butler en Norman Reeds op één scherm. Dat is natuurlijk geen ‘normale’ filmcast, maar de absolute sterrencast voor The Bikeriders.

De dramafilm die eerder dit jaar nog werd gecanceld door Disney, krijgt nieuw leven ingeblazen door Studio Focus Entertainment.

Motorbende op de voet gevolgd

En dat is natuurlijk altijd een welkom cadeautje. De film is geïnspireerd op het fotoboek van Danny Lyon, dat voornamelijk foto’s uit de jaren ’60 bevat. Tijdens The Bikeriders worden we dan ook meegenomen naar 1967, waar we het verhaal van de de opkomende motorclub ‘Vandals’ volgen. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Kathy, een lid van de club en bovendien de vrouw van Benny, beter bekend als een roekeloze motorrijder. Dat perspectief brengt in ieder geval een hoop drama met zich mee.

The Bikeriders, Motorbendefilm <strong>The Bikeriders</strong> gaat toch door met Tom Hardy &#038; Co
Foto: 20th Century Studios

Grote namen maken terugkeer tijdens The Bikeriders

Met een cast bestaande uit Tom Hardy, Austin Butler (Elvis), Norman Reedus (The Walking Dead), Michael Shannon (Man of Steel) en Jodie Comer (Killing Eve), zijn de verwachtingen hooggespannen. En met Jeff Nichols aan het roer, worden de verwachtingen allesbehalve gedempt. Met voorgaande films als Take Shelter en Midnight Special gaan wij ervan uit dat The Bikeriders minstens net zo’n grote hit wordt. Nog niet overtuigd? Check hier dan de trailer van The Bikeriders:

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste trailers en films.

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…