We hebben een nieuwe teaser van Michael B. Jordan in Creed III

Nog maar een maandje en dan is het moment ein-de-lijk aangebroken. Het moment dat we Adonis Creed weer in volle glorie mogen aanschouwen in zijn natuurlijke habitat a.k.a. de ring. Warner Bros en MGM hebben een nieuwe teaser gedropt en wij staan te springen.

Michael B. Jordan is de man waar het om draait

Ondertussen zijn we alweer toe aan de derde versie van Creed. Met Michael B. Jordan die niet alleen als Adonis Creed himself speelt, maar ook achter de spotlights dé man is het waar om het draait. Creed III wordt namelijk het regiedebuut van de iconische acteur die klaar is om ons te trakteren op een rit vol actie. “Creed III is niet zomaar een typische boksfilm.”

Zo klonken de woorden van de acteur slash regisseur zelf. In plaats van alleen maar bloedspatten en gebroken botten, krijgt de film van Jordan namelijk een scenario waarin we worden meegenomen in een emotionele reis. “En dat dat in de ring brengen en het op een fysieke manier laten gelden.” Het ‘groentje’ klinkt in ieder geval al als een echte regisseur.

Creed III, We hebben een nieuwe teaser van Michael B. Jordan in <strong>Creed III</strong>
Foto:Warner Bros / Fimdepot

Direct gewaagde keuzes voor Creed III

Hoewel hij dus pas net komt kijken, is Michael B. Jordan niet bang om knopen door te hakken. Zo is Creed III bijvoorbeeld de eerste Creed-film die Sylvester Stallone niet meer zal verwelkomen. “Dit is nu echt de wereld van Creed. We proberen dit personage door te laten groeien.” En als we kijken naar de informatie die we tot nu toe hebben over de nieuwe film, mogen we tot nu toe ook zeker niet ontevreden zijn met Jordan als regisseur.

De storyline belooft namelijk veel goeds: Creed III zal zich richten op Donnie – circa 7 jaar na de gebeurtenissen van de vorige film. Het lijkt allemaal op rolletjes te lopen, met een burgerlijk leventje als vader en man. Maar wanneer een oude kameraad weer opduikt in de vorm van bokstalent Damien Anderson, wordt alles even op scherp gesteld.

Creed III, We hebben een nieuwe teaser van Michael B. Jordan in <strong>Creed III</strong>
Foto: Warner Bros. / Filmdepot

Fijne teaser voor Creed III

Het lijkt er dus op dat Michael B. Jordan met vlag en wimpel zal slagen voor zijn eerste test als regisseur. Maar goed, niet alle lof kan naar hem uitgaan natuurlijk. Met de cast waar Jordan beschikking over heeft mag er natuurlijk ook wel wat verwacht worden. Zo zien we onder andere Majors als Damien, Wood Harris in de rol van Tony a.k.a. Little Duke,  Tessa Thompson als de vrouw van Donnie en Phylicia Rashad als Marry Anne, Tony Bellew als Ricky Conlan en last but not least Florian Munteauna als Viktor Drago. Op 3 maart komt de film echt in de bios, maar ondertussen zijn we ook heel blij met de nieuwe teaser die is uitgebracht. Check hem zelf:

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…