Super Bowl 2021: alle trailers, commercials en de halftime show van The Weeknd

CREDITS: Poster Nobody | Universal Pictures

Super Bowl 2021 is – zelfs in deze rare tijd – een waar spektakel geworden. De 55e editie van de American Fooballfinale was op zichzelf niet heel spannend, maar de rest eromheen heeft veel goedgemaakt. Tampa Bay Buccaneers, onder leiding van quarterback Tom Brady (43), heeft de prijs binnengesleept. Met maar liefst 31-9 werd Kansas City Chiefs verslagen. Brady heeft daarmee zijn zevende titel behaald; een unicum.

Super Bowl 2021: de beste trailers van nieuwe films en series

Eigenlijk is Super Bowl een sportief event, maar het draait ook veelal om de optredens en reclamespots. De halftime show van The Weeknd werd overladen met complimenten. Zijn spetterende show heeft alle verwachtingen overtroffen.

Qua reclamespots was het ook weer ouderwets genieten. Normaliter vind je reclames irritant, maar bij Super Bowl past het gewoon. Aankomende films en series hebben ook een plekje weten te bemachtigen. Dit zijn de beste trailers van Super Bowl 2021.

Coming 2 America

Eddie Murphy keert na 33 jaar terug met een tweede deel Coming to America. In de jaren ’80 was deze een hilarische komedie een groot succes met Akeem en Semmi in de hoofdrol. Naast Murphy keren Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley terug verwelkomt de film nieuwkomers Jermaine Fowler, Leslie Jones en Tracy Morgan.

In deel 2 reist koning Akeem van Zamunda naar New York om een ​​onwettige zoon te zoeken, hem terug te brengen naar Afrika en hem te verzorgen als zijn erfgenaam. In de trailer tijdens Super Bowl krijg je weer een aantal grappige en herkenbare momenten voorgeschoteld.

The Falcon and the Winter Soldier

Marvel-fans kregen een korte teaser te zien tijdens Super Bowl 2021. De teaser was een opstapje naar de volledige trailer van de nieuwe film va Disney +. The Falcon and the Winter Soldier moet de nieuwe kaskraker worden van Marvel. Anthony Mackie, Sebastian Stan en Emily VanCamp als Sharon Carter hebben een rol toegewezen gekregen.

De trailer toont actie, MCU-humor en de terugkeer van Zemo (Daniel Brühl):

Clarice

Clarice is een vervolgserie van The Silence of The Lambs. De serie staat in het teken van FBI-agent Clarice Starling (Rebecca Breeds) en haar post-Hannibal Lecter-carrière. Clarice Starling krijgt te maken met de nasleep van haar eerdere ervaringen.

De trailer tijdens Super Bowl 2021 gaat bij de naam: Trying to Save the Lamb. Dit belooft (niet) veel goeds…

Nobody

Als je ons Bob Odenkirk geeft dan zijn we blij. Héél blij. De louche advocaat uit Breaking Bad en Better Call Saul is een ware held. In de trailer van Nobody wordt duidelijk dat het een échte actiefilm gaat worden. Zo hoor je Odenkirk in een vliegtuig schreeuwen: “Give me the Kitty Cat Bracelet!”

De wraakthriller gaat over een milde gemanierde vader in een buitenwijk. Hij wil wraak nadat er bij hem thuis is ingebroken. Het verhaal is voor een groot deel door Odenkirk zelf bedacht na inbraken in zijn eigen huis. Derek Kolstad (bekend van John Wick-films) heeft de film geschreven.

Fast & Furious 9

Het was een tijdje stil rondom het front van Fast & Furious. De negende film in de franchise werd al vaak uitgesteld. Tijdens Super Bowl 2021 heeft F9 zichzelf weer even laten zien. Regisseur Justin Lin belooft een waar spektakel: “Crank it all the way up.” 

In de Fast & Furious 9 krijgen John Cena en Cardi-B een nieuwe rol, terwijl Helen Mirren, Charlize Theron en Sung Kang terugkeren.

Raya and the Last Dragon

Zonder animatiefilm geen Super Bowl. Raya and the Last Dragon is een nieuw avontuur voor Disey, want het is de eerste film die zich afspeelt in Zuidoost-Azië. Het verhaal draait om Raya (Kelly Marie Tran). Ze probeert de laatste draak (Awkwafina) te vinden en het kwaad te bestrijden dat is teruggekeerd naar haar land Kumandra.

Reclamespots Super Bowl 2021

Een aantal aankomende films en series hebben dus voor veel geld zendtijd gekocht. Maar ook veel grote merken hebben zichzelf laten zien tijdens Super Bowl 2021. Voor de liefhebbers hebben één video gekozen die de tien beste commercials laat zien.

The Weeknd steelt show

The Weeknd is zoals gezegd overladen met complimenten na zijn halftime show. De artiest gooide zichzelf in de strijd met een leger aan achtergronddansers. Check hier zijn optreden:

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…