Verander je muziek in een handomdraai: Sugr Cube

Of je nu muziek schrijft, een gitaar aanslaat of piano speelt, muziek is verbonden met handen, volgens de bedenker van de Sugr Cube. Het is niet de zoveelste speaker met een houten design, maar wat deze speaker uniek maakt is juist de bediening van het apparaat.

Deze minimalistische, draadloze speaker kun je met de hand bedienen, maar heeft geen knoppen. Zo kun je een volgend of vorig nummer afspelen door de speaker 45 graden naar links of rechts te kantelen. Je kunt de muziek pauzeren of afspelen door je hand op de bovenkant te leggen. Door de Sugr Cube app te downloaden op je smartphone kun je de speaker naar wens instellen en kun je ‘m zelfs als wekker gebruiken.

Draadloos design

Met de ingebouwde ‘Spotify Connect’ is het mogelijk om de Sugr Cube te bedienen vanuit Spotify. Maar met Airplay is het ook mogelijk om alle andere vormen van audio of video af te spelen vanaf verschillende Apple apparaten. Het grote voordeel is dat de speaker draadloos is en de batterij 24 uur mee gaat. Er zijn twee uitvoeringen van de speaker: kersen- of esdoornhout en hij is voor $229,- te koop. Tof om te combineren met een houten MacBook cover of houten smartwatch.

Total
0
Share