Hier zijn de eerste beelden van Stranger Things 4

Dit is hét moment waar de vele serieliefhebbers op hebben gewacht. De állereerste officiële beelden van Stranger Things seizoen 4 zijn hier. Netflix heeft alleen nog stills vrijgegeven, maar ook dat is al lekker om in huis te hebben. De eerste teaser en trailer zullen snel volgen, want de releasedatum van Volume 1 komt 27 mei naar de streaminggigant. Iets langer dan een maand later komt Volume 2: 1 juli om precies te zijn.

Stranger Things 4: de eerste beelden

De ode aan de klassieke genre films uit de jaren ’80 is vanaf het eerste seizoen in 2016 al een hit. Nu kunnen we ons opmaken voor nieuw onheilspellend gedrag. In S4 van Stranger Things is het zes maanden geleden dat The Battle of Starcourt-terreur plaatsvond, en dat Hawkings werd verwoest. De bekende vriendengroep heeft het daar nog lastig mee. Voor het eerst worden ze van elkaar gescheiden. Dat brengt de nodige veranderingen met zich mee, net zoals de perikelen op de middelbare school.

, Hier zijn de eerste beelden van Stranger Things 4
Foto: Netflix

Nieuwe uitdagingen

Die laatste twee gebeurtenissen zorgen ervoor dat de groep met angstaanjagende, bovennatuurlijke dreigingen. En, zoals je kan verwachten, heeft dit natuurlijk een gruwelijk mysterie tot gevolg. Hier is de serie ook groot mee geworden. Dit mysterie oplossen is de enige manier om weer een beetje normaal te kunnen leven.

De fans van de serie zullende bovenstaande woorden bekend in de oren klinken. Mocht je de eerste drie seizoenen niet hebben gezien, dan moet je onder die steen vandaan komen. Het wereldwijde fenomeen heeft meer dan 65 awards en 175 nominaties in de wacht gesleept, waaronder Emmy’s, Golden Globes en Grammy’s. Mooie cijfers en prijzen, maar misschien zegt dit nog wel meer: naar seizoen 3 keken meer dan 582 miljoen mensen. Redenen in overvloed dus om toch een keer de stap te maken.

Check hier alle vrijgegeven beelden van Stranger Things 4: