‘Steve McQueen – Man On The Edge’ docu nu gratis te streamen

Fans van de rebelse, opstandige en misschien wel meeste stijlvolle acteur ooit zullen hier enorm blij mee zijn. Deze één uur durende documentaire over Steve McQueen is volledig te bekijken op YouTube. De documentaire over de  legendarische acteur is in de jaren ’80 opgenomen, waardoor het unieke beelden met zich meebrengt. Zo zijn er bijvoorbeeld interviews met vrienden van McQueen die inmiddels zijn overleden. Wij hoeven je niet vertellen hoe invloedrijk Steve is geweest, zijn stijl en manier van leven is nog steeds voelbaar in Hollywood.

Documentaire Steve McQueen

Deze documentaire biedt een uniek inzicht in het leven van ‘The King of Cool’. Doordat er veel belangrijke personen met een rol in de documentaire overleden zijn, zou het onmogelijk zijn om de documentaire opnieuw te maken. Dit zorgt ervoor dat er geen moeilijke thema’s verhuld kunnen worden, en jij écht naar een stukje regelrechte geschiedenis kijkt.

Ook al overleed Steve McQueen vroegtijdig, hij leefde nog decennia voort door zijn werk. Steve is geliefd bij verschillende generaties autoliefhebbers vanwege zijn passie voor motoren en racen. Steve was zelf ook een goede auto- en motorcoureur, zo won hij bijvoorbeeld de race 12 Hours of Sebring in een Porsche 908/02. Maar als Steve ging racen deed hij dat vaak met het pseudoniem ‘Harvey Mushman’. Zo zorgde hij ervoor dat de media zich niet alleen op hem richtte, waardoor hij zich kon focussen op de race.

Steve McQueen4‘The King of Cool’

Steve McQueen staat bekend als een nukkige man, die leefde voor snelheid. Hij liet zich veelal omringen door de mooiste vrouwen en had meerdere dikke wagens in zijn garage staan. Ook in zijn manier van kleden liet McQueen doorschemeren dat hij een koning was. Als het moest, dan kwam hij een driedelig pak aanzetten. Hoefde het niet, dan trok hij een goede denim aan met daarop een wit T-shirt daarop en een paar ruige boots eronder. Zijn stijl was simpel, en daarmee tijdloos.

Laat jezelf inspireren door the legend himself door deze documentaire te bekijken. Deze heeft namelijk alles te bieden: zijn impact op Hollywood, zijn passie voor racen en zijn coole retro-look.

Steve-mcqueen-persol1

 

Total
1
Share