Er komt officieel een The Silence of the Lambs-serie aan!

CREDITS: Screenshot The Silence of the Lambs | Orion Pictures

Mensen die in het verleden nachten niet hebben geslapen van Hannibal Lecter moeten alvast wat extra slaap inplannen, want er komt een serie aan. CBS heeft groen licht gegeven en de serie gaat Clarice heten. De serie zal een vervolg worden op de film uit 1991. Een officiële releasedatum is er nog niet.

The Silence of the Lambs krijgt een vervolg d.m.v. een serie

TV Guide meldt dat het verhaal zich gaat afspelen in 1993. Dat is dus een paar maanden na alle heisa uit de film. Rebecca Breeds kruipt in de huid van Clarice Starling en de serie zal vooral over haar gaan. Ze wordt gevolgd terwijl ze terugkeert naar Washington D.C. en haar baan bij de FBI weer oppakt.

Het is nog niet zeker of Lecter ook terugkeert in de serie. Daar zijn nog geen uitspraken over gedaan. Wat wel zeker is, is dat er nog een aantal andere sterren zijn gecast voor de serie. We hebben het over Kal Penn, Nick Sandow, Michael Cudlitz, Lucca De Oliveira en Devyn A. Tyler.  Geen misselijke namen als je het ons vraagt en dat maakt ons alleen maar meer nieuwsgierig.

Succesverhaal

Dat er nog steeds wordt voortgeborduurd op het succes van Hannibal is niet zo gek. The Silence of the Lams is een van de meest succesvolle films ooit. De film was voor 12 Oscars genomineerd en won er uiteindelijk vijf. Alleen de films One Flew Over the Cuckoo’s Nest uit 1975 en It Happened One Night uit 1934 wonnen ook vijf Oscars.

We zijn benieuwd hoe de serie gaat uitpakken en wanneer we ‘m kunnen streamen op Netflix of een andere streamingdienst. Het zal eerst nog even afwachten worden hoe succesvol de sequel gaat worden in de Verenigde Staten.