Deze platenspeler moet je echt hebben

Platenspelers zijn alweer een tijdje een groeiende markt. Ook de elpees zijn weer helemaal back. Elke redelijke artiest brengt er wel één uit. En wij hebben de meest stijlvolle platenspeler gevonden, de Runwell Turntable. Niks is lekkerder dan je verse elpee uit zijn hoes halen. Daarna het plaatje neerleggen en de naald met alle voorzichtigheid laten zakken: genieten maar!

Shinola

Shinola

Wie Shinola zegt, zegt horloges. Het bedrijf is gevestigd in de meest ruwe wijk van Amerika, Detroit. Oorspronkelijk zijn ze begonnen met het maken van leren horloges. Langzaam begonnen ze ook steeds meer producten te maken. Fietsen, pennen, agenda’s, zelfs hondenriemen, allemaal van leer. En nu dus, voor het eerst, een platenspeler. In samenwerking met platenspelermaker VPI creëerde ze de Runwell Turntable.

Over heel de wereld zochten ze naar perfecte materialen en componenten, om uiteindelijk in hun eigen fabriek in elkaar te zetten. Misschien volgende keer met Nederland samenwerken? Het resultaat is in ieder geval een stijlvolle platenspeler met twee snelheden, riem aangedreven en een zuivere toonarm van metaal. De draaitafel zou eigenlijk in een oplage van 500 komen, maar is ongelimiteerd beschikbaar in zilver. De Runwell Turntable straalt en al vakmanschap uit.

shinola-runwell-turntable-4 shinola-runwell-turntable-5 shinola-runwell-turntable-8 shinola-runwell-turntable-7
90-1

 

Total
0
Share