Pioneer DJ HDJ-700-N

Een koptelefoon is voor vele een belangrijke investering. Goede modellen zijn niet goedkoop, maar voorzien je wel van de kwaliteit die je verwacht. Of je nu een (professionele) DJ bent of gewoon heerlijk van goede muziek kunt genieten. Van Pioneer zijn gewend dat de kwaliteit van het duurdere segment wel goed zit, maar deze HDJ-700-N heeft ook nog eens de looks.

Pioneer DJ HDJ-700-N

De koptelefoon wordt geleverd in zwart aluminium van lichtgewicht met toffe gouden accenten. Verder heeft hij een stijve hoofdband van roestvrij staal en een kabel van maar liefst 1,2 meter lang. De zachte oorschelpen zorgen voor een goede pasvorm, waardoor hij comfortabel zit en goed aansluit. Daarnaast kan de rechter oorschelp 60 graden gedraaid worden voor een fijne one-ear setting.

Met de Pioneer DJ HDJ-700-N kun je genieten van een, naar eigen zeggen, krachtige bas en een geweldige geluidsisolatie. De driver unit is een 40 mm dome type en hij heeft een stekker die goed is voor een stereoaansluiting van 3,5 mm. Verder heeft hij een frequentie bereik van 5 – 28.000 Hz.

 

Total
0
Share