Goed verhaal: Pharrell Williams maakt track die pas over 100 jaar uitkomt

Alles wat Pharrell Williams aanraakt lijkt in goud te veranderen. Dat is niet gek, want de beste man is multigetalenteerd. Het is dan ook eigenlijk best jammer dat ‘100 Years’, zoals het nummer heet en dat hij maar één keer ten gehoren heeft gebracht, pas over honderd jaar wordt uitgebracht. Maar er zit een verhaal achter. Een heel mooi verhaal om eerlijk te zijn!

‘100 Years’ – The Song We’ll Only Hear If We care

Pharrell heeft het nummer geschreven voor de ‘100 Years’ awareness campagne van LOUIS XIII. Zij zijn in 2015 namelijk begonnen met het bewaren van ontzettend toffe dingen van deze tijd, zónder ze vrij te geven. Ze trapte af met een originele film met John Malkovich van Robert Rodriguez. Nu is de track van Pharrell Williams aan de beurt.

Het toffe aan dit verhaal is dat alles in één kluis wordt bewaard die vrijwel overal tegen bestand is, behalve tegen één ding: als de kluis in z’n geheel voor langere tijd onder water komt te staan, dan gaat de inhoud verloren. En indien de zeespiegel met zo’n rap tempo stijgt, is de kans aanwezig dat er over honderd jaar geen kelders van LOUIS XIII meer zijn. En dus ook geen kluist met zeer kostbare inhoud. Het is dus aan ons om dit te voorkomen. Natuurlijk voor onszelf, maar ook voor deze kostbaarheden.

LOUIS XIII

LOUIS XIII de Rémi Martin is exclusief gemaakt van druiven uit de Grande Champagne, de 1er Cru van de Cognac-regio. De cognac is een blend van 1200 eaux-de-vie, waarvan de meesten al 100 jaar liggen te rijpen. Hoe het met de natuur gesteld is, is dus erg belangrijk voor de kwaliteit van deze drank. Vandaar dat het merk zich geroepen voelde in te grijpen. En volgens ons op een wel héél creatieve manier. We zouden het natuurlijk jammer vinden als LOUIS XIII de kwaliteit niet meer kan waarborgen, maar het zou eeuwig zonde zijn als al deze schatten verloren gaan. Laat staan hoe vervelend het is als je altijd moest zwemmen naar je werk!

We zijn benieuwd waar de schatten waar ze de komende 100 jaar mee op de proppen gaan komen. En laten we anders gewoon nu alvast wat minder vlees eten en naar het werk fietsen, i.p.v. de auto, dan heb je over honderd jaar genoeg beenspieren, mocht je tóch moeten zwemmen. Maar in het gunstigste geval is er niks aan de hand en kun je gewoon in je elektrische auto luisteren naar de nieuwe track van Pharrell! Tenminste, #ifwecare

Total
0
Share