Netflix dropt hoopvolle update over Peaky Blinders seizoen 6

CREDITS: Screenshot Peaky Blinders | BBC Studios


De Peaky f*cking Blinders hebben een plekje in ons hart veroverd. Al vijf seizoenen lang genieten we van Tommy Shelby en zijn beruchte bende. De serie is zó goed, dat iedereen staat te popelen voor een nieuw seizoen. Netflix maakt nog geen officieel statement, maar met de tekst ‘Binnenkort.’ én een foto van een knipogende Cillian Murphy, laat de streamingdienst toch iets van zichzelf horen.

Netflix komt ‘binnenkort’ met seizoen 6 van Peaky Blinders

Binnenkort dus. Wanneer dit zal zijn weet nog niemand. Netflix zegt zelf namelijk:’ En ja, we hebben gemerkt dat wij er een andere betekenis van ‘binnenkort’ op nahouden dan jullie. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet aan komt!!’. Je hoopt natuurlijk dat binnenkort betekent dat je volgend weekend weer kan genieten van de Peaky Blinders. Maar zoals Netflix zelf zegt, betekent dit waarschijnlijk dat het nog wel even duurt.

Binnenkort.
(En ja, we hebben gemerkt dat wij er een andere betekenis van ‘binnenkort’ op nahouden dan jullie. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet aan komt!!)

Geplaatst door Netflix op Zondag 28 maart 2021

Last but not least

Het brute verhaal van seizoen 6 is begin dit jaar afgerond. Het belooft een knaller te worden. Iets waar we natuurlijk allemaal op hopen, helemaal omdat dit het laatste seizoen is van deze serie. Maar met Steven Knight als schrijver moet dit goed komen. Dit mag dan misschien het laatste seizoen zijn van de serie, de échte afsluiter van het verhaal moet dan nog komen. Knight heeft eerder aangegeven het verhaal af te willen sluiten met een film. Dat willen we toch allemaal? Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Eerst seizoen 6 er maar doorheen jagen als deze uit is.

Heb je zin in de beste momenten van Peaky Blinders tot nu toe? Wij zijn er voor je:

https://www.youtube.com/watch?v=Azw2Z6TQB9o&t=71s