BBC deelt eerste beelden Peaky Blinders seizoen 6

CREDITS: Screenshot Peaky Blinders BBC/Netflix

Peaky fooking Blinders. Here we go again. De wereld wacht al te lang op het laatste seizoen van Tommy Shelby & co. En nu heeft diezelfde wereld eindelijk licht aan het eind van de tunnel gekregen. BBC heeft namelijk de allereerste teaser van Peaky Blinders seizoen 6 gedeeld, met daarin meteen twee geliefde mannen: Tommy zelf en Alfie Solomons, gespeeld door legend Tom Hardy.

Eerste teaser Peaky Blinders seizoen 6

Stukje bij beetje krijgen we steeds meer info over het zesde seizoen van de Britse hitserie.  Zo’n twee maanden geleden gaf regisseur Knight aan dat de opnames klaar waren. De bal lag volgens hem bij de BBC. Nu krijgen we dus ook witte rook uit kamp BBC. In de omschrijving van de teaser wordt verteld: Streaming early 2022. En dat gebeurt niet op zo maar een kanaal. Nee, het is gedeeld door Peaky Blinders Official. Met als reactie van de BBC: Can. Not. Wait.

Tommy en Alfie

De legendarische ontmoetingen tussen Tommy en Alfie krijgen dus een vervolg. Dat wij fan zijn van de Britten, mogen duidelijk zijn. We schrijven maandelijks verschillende artikelen over de eindbazen. Zó erg fan zelfs dat we met plezier ode’s aan de acteurs geven. Hier check je de ode aan Tom Hardy’s personage Alfie. En deze kijkvoer-compilatie laat zien wat voor absolute koning Tommy Shelby is.

De kans is dus groot dat er nieuwe compilaties van deze twee helden moeten worden gemaakt. Maar daar hoor je ons niet over klagen, hoor. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot begin 2022.

Peaky Blinders seizoen 6 , BBC deelt eerste beelden Peaky Blinders seizoen 6
Foto: Screenshot Peaky Blinders BBC/Netflix