Laatste loodjes: Netflix dropt trailer van Ozark seizoen 4, deel II

CREDITS: Netflix Media Center

Aan al het moois komt een eind. Ozark draait nu al een tijdje mee, en nu is het tijd voor een slot. De misdaadserie – waarin een gezin vast komt te zitten tussen een Mexicaans drugskartel en de FBI – heeft vele harten veroverd. 29 april komen de laatste zeven afleveringen online. En de trailer van Ozark seizoen 4, deel II belooft héél veel goeds.

Trailer Ozark seizoen 4, deel II

De eerste lines uit de trailer zijn al cool. Jason vertelt aan Wendy: “I’m just sick of having blood on my hands, Wendy.” Met een stilte als gevolg. Daarna vraagt hij: “It doesn’t bother you?” En dan het mooie: “You’re so desperate to be the good guy,” zegt Wendy koeltjes. En daarmee is de toon gezet.

Verder zien we vooral dat Ruth uit is op keiharde wraak. Zo zien we haar Javi gewetenloos doodknallen, al kan dat ook een droom zijn. Zoals Netflix eerder mensen op het verkeerde been heeft gezet in een trailer van Ozark.

Ozark
Foto: Netflix

29 april

Zoals gezegd duurt het ongeveer nog een maandje. Dan is het zover. Netflix heeft met Ozark in ieder geval een megaklapper gemaakt. Ook Ozark seizoen 4 deel 1 domineerde de Netflix Top 10 toen dit deel uitkwam. Het was dan ook de de meest bekeken Engelstalige serie in de wereld, met 96,34 miljoen uur aan streams.

We zijn benieuwd hoe het laatste deel wordt ontvangen. Binnenkort weten we meer. En nu, waar je voor kwam, kun je hier de trailer checken: