Heel fijn nieuws voor de House of the Dragon-fans

CREDITS: HBO Max

We hebben de zomer al in onze bol. Niet omdat afgelopen week de eerste zonneschijnen door onze gordijnen schenen, maar omdat Warner Bros ons heeft blij gemaakt met een heerlijk nieuwtje waardoor we niet meer kunnen wachten.

Het tweede seizoen van House of the Dragon komt eraan, amigo. En gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten.

Tweede seizoen House of the Dragon gaat verder waar het gebleven was

Tijdens een interview op Morgan Stanley’s Technology, Media and Telecom afgelopen maandag bevestigde de streaming- en gamingchef van Warner Bros. Discovery, J.B. Perrette, dit nieuwtje. Daarbij werd meteen duidelijk dat het aanstaande seizoen van de spin-off van Game of Thrones doorgaat op dezelfde voet als waar het vorige seizoen mee is geëindigd. ‘We kunnen nu in de meer traditionele ritmes van Game of Thrones vallen en vertellen,’ verklapte showrunner Ryan Condal. Die opmerking zal bij menig fan heel goed in de smaak vallen.

House of the Dragon, Heel fijn nieuws voor de <strong>House of the Dragon-fans</strong>
Foto: HBO Max

Een duister seizoen volgens de eindbaas zelf

Om de beeldvorming nog iets concreter te maken voegde Condal er het volgende nog aan toe: ‘We hebben altijd over dit bijzondere verhaal gesproken, George R.R. Martin ook, als zijnde een Shakespeareaanse of Griekse tragedie. Nu al die stukken op het bord zijn gezet, kijk ik er echt naar uit om het volgende hoofdstuk te vertellen en om te zien wat er nu gebeurt met de weg van Visery Targaryen.‘ De eindbaas zelf, George R.R. Martin heeft eerder dit jaar al twee nieuwe afleveringen gezien en omschrijft het nieuwe seizoen van House of the Dragon als erg duister. Zijn wij zeker niet vies van.

House of the Dragon, Heel fijn nieuws voor de <strong>House of the Dragon-fans</strong>
Foto: HBO Max

Details van het nieuwe seizoen van House of the Dragon

Een officiele releasedatum verklapten de heren helaas niet, maar we weten wel dat het nieuwe seizoen waarschijnlijk aan het begin van de zomer online wordt gepompt. Wel zeker is dat alle castleden van het eerste seizoen weer hun terugkeer maken tijdens het tweede seizoen van House of the Dragon. Voor nu moeten we het even doen met de teaser die een tijdje geleden al werd gedropt, maar hopelijk hebben we snel meer beeldmateriaal om onze House of the Dragon-cravings te voeden.

Source: