Hier is de officiele filmposter van Christopher Nolans Oppenheimer

Een tijdje geleden barstte een atoombom in de film scene. De eerste beelden met Cillian Murphy als hoofdrolspeler in de nieuwe film van Christopher Nolan werden gedeeld.

De film gaat bij de naam Oppenheimer en het moet dé film worden. In 2023 brengt Universal Pictures de film over J. Robert Oppenheimer, de ‘Vader van de atoombom’., uit en de cast is ongekend. Naast Peaky Blinders-ster Murphy hebben ook deze namen een rol veroverd: Matt Damon, Rami Malek, Emily Blunt, Robert Downey, Jr., Florence Pugh en Kenneth Branagh. Dit is toch bi-zar?

Officiële filmposter Oppenheimer van Christopher Nolan is hier

Eerst was er dus de foto van Murphy als Oppenheimer, nu is de officiele filmposter de wereld ingeslingerd. Daarbij geeft Rotten Tomatoes aan: in theaters one year from today. Nog een jaartje wachten dus en dan kunnen we los.

 

Succesvol duo

Oppenheimer wordt een epische thriller van legend Christopher Nolan. De film vertelt het verhaal van de Amerikaanse wetenschapper J. Robert Oppenheimer, en zijn rol in de ontwikkeling van de atoombom. Nolan gaat ‘m regisseren en het verhaal is gebaseerd op het boek American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer.

Het is niet de eerste keer dat Nolan en Murphy samenwerken. Eerder verdiende Cillian Murphy vooral bijrollen in de films (The Dark Knight, Inception en Dunkirk), maar nu is het tijd voor de hoofdrol. De verwachtingen zijn in ieder geval ongekend hoog. Maar goed, daar verlenen het verhaal en de cast zich ook voor.

Check de poster hierrrr: