Hier is de officiele knetterharde trailer van Vikings: Valhalla

CREDITS: Netflix

Ladies & gentlemen: het is zover. Netflix heeft de Viking-bom eindelijk gedropt. De officiële trailer van Vikings: Valhalla is online geknald door de streaminggigant. En man, man, man wat is-ie knetterhard. Dit is precies waar iedere fan van dé hitserie Vikings op zat te wachten.

Vikings: Valhalla – officiële trailer

Vikings: Valhalla is de vervolgserie van Vikings. Het nieuwe paradepaardje van Netflix neemt de kijkers mee naar het begin van de 11e eeuw. Je krijgt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit de tijd voorgeschoteld. Er zijn hoofdrollen weggelegd voor de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

, Hier is de officiele knetterharde trailer van Vikings: Valhalla

Releasedatum ook al bekend

In de allereerste teaser zagen we al dat de Vikingen uit zijn op wraak. Maar ook binnen de muren van de Vikingen rommelt het. De spanningen tussen de Vikingen en het Engelse koningshuis bereiken een bloedig breekpunt, maar de Vikingen zelf botsen over hun tegenstrijdige christelijke overtuigingen.

De trailer laat zien waar Netflix voor heeft gewerkt: keiharde gevechten, abnormaal toffe decors en acteurs hélemaal in het tijdperk passen. Nu is het nog even wachten op 25 februari, de releasedatum, en dan mag je los:

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…