Tom Hardy schittert in officiele trailer Venom: Let There Be Carnage

Tom Hardy: áltijd +1. Dat geldt voor nagenoeg iedere filmliefhebber. Als we de topacteur op het witte doek zien, zijn we als een kind zo blij. En dat zijn we dus nu. Oké, we hebben hem gezien op ons 13,1 inch laptopscherm, maar toch zijn we na het zien van de tweede trailer van Venom: Let There Be Carnage weer helemaal gelukkig.

De tweede trailer van Venom: Let There Be Carnage is hier

Venom: Let There Be Carnage moet dit jaar dé blockbuster worden. Met de enige echte Andy Serkis aan het roer zien we dit ook gebeuren. De eerste trailer werd ontvangen met open armen, nu is het tijd om de tweede te beoordelen:

Tom Hardy: áltijd +1

Het vervolg op de kaskraker Venom, ook met Hardy in de hoofdrol, komt 16 september naar de bios. De acteur kruipt weer in de huid van Marvels gruwelijkste antiheld. Dit gaat hij doen met aan zijn zijde onder anderen Michelle Williams, Naomie Harris en Woody Harrelson.

Als journalist Eddie Brock krijgt meneer Hardy buitenaardse krachten en wordt hij omgetoverd tot Venom. Het levert soms krankzinnige beelden op, maar fans gaan er helemaal goed op. In deze film neemt hij het op tegen Carnage (Woody Harrelson). Een moordenaar die in het zelfde schuitje zit als Venom, alleen hij krijgt ook nog hulp.

Mocht je de eerste trailer hebben gemist dan zijn wij er voor je: