Duisterder dan ooit tevoren: de nieuwe trailer van The Batman

CREDITS: Foto: The Movie Database

Afgelopen weekend is tijdens de DC FanDome de nieuwe trailer van de ‘The Batman’-film getoond. Hoewel de film van Matt Reeves voor nog geen 30% aan opnames heeft, is één ding zeker: de hometown van het legendarische alter-ego Bruce Wayne wordt duisterder dan ooit tevoren. Tot nu toe zijn de liefhebbers aan het smullen van de eerste beelden, en wij snappen wel waarom.

De nieuwe Bruce Wayne maakt zijn debuut

Sinds 1960 hebben we verschillende versies van Batman gezien. De superheld – zonder daadwerkelijke superkrachten – leek in 1960 altijd een goofy stripfiguur waarna de aartsrivaal van The Joker een steeds duistere persoonlijkheid kreeg. De nieuwe Batman doet er echter nog een schepje bovenop.

In de nieuwe trailer is te zien hoe de nieuwe Batman, Robert Pattinson, Gotham City in een boeven bloedbad verandert. Dat het oppassen geblazen is voor de boeven in Gotham City maakt de superheld nog maar is duidelijk met de woorden: “I don’t care what happens to me!”

Batman
Foto: Screenshot – The Movie Database

De jonge jaren van batman

Pattison zelf heeft al het een en ander weggegeven over de film. Zo geeft hij aan dat de storyline gaat over de jongere en wildere jaren van de gemaskerde detective. In die periode was hij op zijn kenmerkende Batcycle dag en nacht door op zoek naar criminelen op wie hij zijn agressie kon laten botvieren. We kunnen dus een gewelddadige show van ’s werelds beste detective verwachten.

Batman

Wanneer kan ik hem checken?

Voor wie nu al op zijn stoel staat te springen van enthousiasme is er slecht nieuws. We moeten namelijk nog even geduld hebben voor we de nieuwe Batman in actie kunnen zien. Matt Reeves heeft bekendgemaakt dat de nieuwe film begin maart van 2022 in de bioscoop te checken is. Tot dan moeten we het dus even doen met de geweldige trailer die je hier kan checken: