Monsterjagers op oorlogspad in het nieuwe seizoen van The Witcher

CREDITS: Foto: Netflix

The wait is over! Liefhebbers van het monsterhunting festijn The Witcher kunnen na lang wachten weer genieten van een nieuw seizoen. Afgelopen week verraste Netflix op een Comics & Gaming Convention in Italië alle fans toen het de officiële trailer en releasedatum bekendmaakte. Na het gruwelijke eerste seizoen, beloven de beelden van het tweede seizoen minstens net zo’n goede fantasieroman op te leveren.

Nieuwe beelden van The Witcher

“Something has changed, Geralt.”

De eerste scène begint met een duistere quote, waarna de verhaallijnen van The Witcher himself, Ciri en Yennefer door elkaar heen springen. Onder het genot van een heerlijke Jay-Z track vinden de gebruikelijke gevechten tot de dood weer plaats, en zien we Ciri getraind worden door Geralt. Samen nemen zij het aan ’t einde van de trailer op tegen een gigantische boom. That’s right, een boom. Eentje die de natuur beheerst om welteverstaan en het de monsterjagers zo knap lastig maakt. Hoe dit zal aflopen zullen we in het nieuwe seizoen zien.

The Witcher
Foto: Netflix

De details over het tweede seizoen van The Witcher 

Gelukkig duurt dat niet meer zo lang. Op 17 december belooft Netflix ons officieel het nieuwe seizoen van The Witcher te droppen. Dat duurde bijna twéé jaar, maar de eerste beelden beloven ons het wachten waard te zijn, en Netflix weer een nieuwe kijkhit op te leveren.

Met Geralt die ervan overtuigd is dat zijn zielsverwant is overleden, zullen we voor de jaarwisseling dus nog zien hoe het monsterjagers verhaal zich verder ontvouwt. Dit wordt gruwelijk. Check hier de officiële trailer van Netflix: