Alles wat we weten over de nieuwe Quentin Tarantino film (+trailer)

CREDITS: YouTube

Na de laatste film van Tarantino, The Hateful Eight, is hij weer terug met een nieuwe film op het witte doek. ‘Once Upon a Time in Hollywood’ speelt zich af in de jaren ’60. Het beloofd wederom een klapper te gaan worden als we Tarantino mogen geloven. Zelf vergelijkt hij de film met ‘Pulp Fiction’, dat beloofd nog wat!

Nieuwe Tarantino film: ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Ontzettend dikke cast

Als we de geruchten mogen geloven is de cast van ‘Once Upon a Time in Hollywood’ er eentje van absolute wereldtop. Zo kunnen we onder andere Margot Robbie, Brad Pitt, Al Pacino en Leonardo DiCaprio verwachten! We hebben al de nodige films gezien met deze cast en zijn zelden teleurgesteld!

Eerste beelden

Hoewel we nog even moeten wachten op de eerste bewegende beelden van de film kunnen we wel al genieten van een aantal filmposters. Zowel Margot Robbie als Leonardo DiCaprio lieten al posters zien op hun Instagram pagina. Check ze hieronder!

Release datum

De nieuwe film van Quentin Tarantino zal eerst te zien zijn op het film festival in Cannes. Dit is een grote slag voor het film festival omdat veel grote titels de laatste tijd naar het filmfestival van Venetië gaan. vervolgens kunnen wij hem op 26 juli zien in Nederland zien. Er is nog vrij weinig bekend waar de film precies over gaat.

Wat we wel weten is dat Brad Pitt en Leonardo DiCaprio de twee hoofdrollen gaan vertolken. Zij gaan de wereld laten zien hoe het er aan toe ging in het Hollywood van 1969. DiCaprio is in ieder geval enorm enthousiast over het script!

https://www.instagram.com/p/BvMLtwMDlh1/

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…