Hier is de trailer van La Casa spin-off BERLIN

CREDITS: Netflix Media Center

BERLIN is calling… Deze keer niet de clubcultuurstad, maar de meesterdief Andrés de Fonollosa. Oftewel: Berlin in La Casa de Papel.

Hij krijgt namelijk zijn eigen serie op Netflix, en we hebben de officiële trailer te pakken.

Nieuwe beelden BERLIN zijn hier

Ondanks dat Berlin in seizoen 2 van La Casa doodgaat, heeft hij over de seizoenen verdeeld veel screen time gekregen. Niet gek ook, want hij was mateloos populair. En wat doe je dan? Dan maak je een spin-off. Een spin-off over hem. Eerder opende hij al het bal met de woorden: ‘Een goed plan heeft altijd een dash of fun nodig, guys.’ en nu hebben we de trailer. En die vertelt al heel veel moois:

29 december komt-ie

29 december it is. Dan komt de nieuwe klapper van Netflix online. Het plan deze keer: €44 miljoen stelen. In één middag. Het plan is dat ze één van de belangrijkste veilingshuizen van Parijs gaan overvallen. Maar waar de meeste mensen kiezen voor lachen en plezier maken, voor liefde óf voor geld, heeft Berlin nooit overwogen om te kiezen. Hij wil het allemaal. En dat zien we ook weer terug in de nieuwe trailer. Zo zien nu ook weer: ‘Ik heb gisteren een vrouw ontmoet…’ Tja, dan weten we allemaal dat het weer fout af kan lopen.

We kunnen deze keer niet van de gehele oude garde genieten, maar zien wel Raquel (Lisboa in La casa) en Alicia Serra hun opwachting maken.  Met Alicia die direct weer met pistool en politiepak schittert. Dat is natuurlijk al goed nieuws, maar waar wij in ieder geval ook extra naar uit kijken: de entree van Cameron, gespeeld door de bloedmooie Begona Vargas. Pfoe, wát een beauty:

BERLIN, Hier is de trailer van <strong>La Casa spin-off BERLIN</strong>
Foto: Netflix Media Center