Nicolas Cage gaat Joe Exotic spelen in nieuwe Tiger King-serie

Niemand minder dan Oscar-winnaar Nicolas Cage kruipt in de huid van Joe Exotic voor een nieuwe serie. De serie over de excentrieke tijgerhouder krijgt acht afleveringen en gaat geproduceerd worden door CBS. Het wordt voor Cage pas zijn eerste officiële tv-rol.

De serie wordt volledig gebaseerd op het leven van Joe Exotic. Een tijdje geleden verscheen op Netflix de documentaireserie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness en het ging nergens anders meer over. Dat er nu dus een nieuwe serie uitkomt kon niet uitblijven.

Nicolas Cage gaat Joe Exotic spelen in nieuwe serie

Het verhaal van de serie zal gaan over Joe Schreibvogel, a.k.a. Joe Exotic, die vecht om zijn park te behouden. In de serie wordt aandacht besteed aan de transformatie van Joe. Er wordt namelijk onderzocht hoe hij Joe Exotic werd en hoe hij zichzelf verloor.

Verhaal van Joe Exotic

Het hele verhaal van Joe Exotic en Tiger King is gebaseerd op het artikel ‘Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild.’ Het artikel verscheen in juni 2019 in Texas Monthly en is geschreven door Leif Reigstad. Doordat het verhaal zo smeuïg was, werd besloten om er een serie van te maken. De serie Tiger King werd binnen enkele weken 34 miljoen keer bekeken en werd daarmee een van de grootste successen van Netflix.

De serie zal eerst verschijnen op de Amerikaanse televisie. Maar we zijn er niet bang voor dat de acht afleveringen ook snel in Nederland te zien zullen zijn. Zo’n kans op succes laat niemand liggen, toch?

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…