Manify Tracks | New Releases – Week 7

Ondanks het hier volop winter is schiet Drake op alles en iedereen in zijn nieuwe Summer Sixteen. Kanye, Meek Mill en zelfs Barack Obama ontgelden het op zijn nieuwe single. De Australische producer Flume werkt samen met landgenoot en zanger Kucka en de Amerikaanse rapper Vincent Staples aan de track  Smoke and Retribution. Geen totaal vernieuwende song maar lekker genoeg voor deze lijst!

Met valentijn nog vers in het geheugen komt Kevin Gates met en vers stukje hip hop. Trey Songz, Ty Dolla $ign en niemand minder dan Jamie Foxx helpen hem een handje met zijn nieuwe plaat Jam.  Mooie akoestische gitaar riffjes met bijna smerige teksten. Dat lijkt de laatste tijd voor hits te zorgen. Houd deze track dus in de gaten! Een andere urban track in deze lijst komt van de altijd vernieuwende Rihanna. Ik moet eerlijk gezegd nog even wennen aan Work (probeer eens een andere titel te verzinnen voor deze track?).

Porsches met Car is een ode aan de auto. Hoe kan een nummer met zo’n artiest nou niet in onze lijst staan. Misschien heb je net zoals ik “The Voice” gemist. Echter de track van winnares Maan in samenwerking met Hardwell zal je echter niet ontgaan. Perfect World staat in ieder geval in de lijst! De rest van de lijst moet je zelf maar eens gaan ontdekken!

Total
0
Share