Netflix dropt eerste trailer en releasedatum van Vikings: Valhalla

CREDITS: Netflix Media Center

Stop de persen. Op dit moment zaten héél, héél veel serieliefhebbers te wachten. Netflix heeft namelijk de eerste officiële beelden en de releasedatum van Vikings: Valhalla gedropt. 25 februari mag je met rood omcirkelen in je agenda, want dan verschijnt het nieuwe paradepaardje op Netflix. De eerste knetterharde beelden zijn meer dan veelbelovend. Waarin je onder andere ziet dat de Vikingen uit zijn op wraak.

Hier is de officiële teaser en releasedatum van Vikings: Valhalla

Toen Netflix bekendmaakte dat de hitserie Vikings een vervolg kreeg, gooiden alle fans de Viking-hoeden in de lucht van blijdschap. Het is dan ook al een tijdje bekend waar Vikings: Valhalla over zal gaan. De serie begint honderd jaar na afloop van de originele serie.

Vikings: Valhalla neemt de kijkers mee naar het begin van de 11e eeuw. Je krijgt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit de tijd voorgeschoteld. Er zijn hoofdrollen weggelegd voor de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

, Netflix dropt eerste trailer en releasedatum van Vikings: Valhalla
Netflix Media Center

Het verhaal

Netflix deelt de eerste beelden en de releasedatum met de volgende omschrijving:

“Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken, en de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen de drie Vikingen aan een epische reis.

Tijdens dit spannende avontuur, dat hen via zeeën en slagvelden naar Engeland en daarbuiten brengt, moeten ze vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk.”

Oké, oké. Mooie woorden, Netflix. Nu is het tijd voor bewegend beeldmateriaal. De eerste officiële teaser liegt er niet om: je ziet meteen een snoeihard gevecht tussen Vikingen en Engelsen. Met als passend bijschrift: London Bridge is falling down. Dit kan niet anders dan weer een klapper worden voor Netflix.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…