Vandaag op Netflix: de keiharde Spaanse serie Sky Rojo

CREDITS: Screenshot Sky Rojo | Netflix

We kijken ernaar uit sinds dat de trailer uit is: de releasedatum van Sky Rojo. Vanaf vandaag kan je deze snoeiharde Spaanse serie kijken op Netflix. De serie moet de opvolger worden van La Casa en Vis a Vis. Dat kan ook niet anders, want Álex Pina en zijn team zitten erachter. De verwachtingen voor Sky Rojo zijn daardoor hooggespannen. En terecht natuurlijk, de voorgangers waren allebei regelrechte kaskrakers.

Vandaag op Netflix: de keiharde Spaanse serie Sky Rojo

De serie vertelt het verhaal van Coral, Wendy en Gina. Deze drie bloedmooie dames zijn op de vlucht. Het drietal is op zoek naar vrijheid, maar worden gevolgd door hun pooier Romeo en zijn handlangers. Romeo is de eigenaar van Las Novias Club. Daar werkten Coral, Wendy en Gina voor hem.

Álex Pina en zijn team omschrijven de korte serie als volgt: “De serie toont de straffeloosheid, dubbelzinnigheid en brute realiteit van prostitutie. Daarnaast krijg je de psychologische portretten van de mensen in het circuit te zien. Aan beide kanten.”

Álex Pina strikes again

Donkere humor, veel actie en pure adrenaline: je ziet het allemaal terug. Oftewel: Álex Pina strikes again. Een opvallend detail is dat Sky Rojo korte afleveringen krijgt van 25 minuten. Er zijn tot nu toe al wel twee seizoenen van acht afleveringen bevestigd. Het eerste seizoen is vanaf vandaag te zien op Netflix. Wanneer het tweede seizoen komt is nog afwachten.

Over de afleveringen van 25 minuten zegt het productieteam het volgende: “We wilden dat Sky Rojo dezelfde hectische actie zou hebben als altijd, maar door de looptijd van 25 minuten kunnen we de dynamische aard van het plot onderstrepen: de ontsnapping en de race om te overleven.” Eind goed, al goed zullen we maar denken. We geven de makers het vertrouwen. Veel plezier vandaag!

Sky Rojo
Foto: Screenshot Sky Rojo | Netflix
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…