Netflix heeft fijn nieuws over S4 van hitserie You

Netflix kent vele kaskrakers waar men met smart op wacht. Vooral als je helemaal in een serie bent gezogen, en je moet wachten op het nieuwe seizoen.

Gelukkig brengt de streamingdienst zo nu en dan ook goed nieuws. Seizoen 4 van de hitserie You komt namelijk eerder naar het beeldscherm dan aangegeven. Dat is nog eens lekker.

Succes-serie You

Voor degene die het meeslepende verhaal van You nog niet kent, je hebt wat gemist. Al drie seizoenen lang worden kijkers in de watten gelegd met de Amerikaanse verfilming van de boeken van Caroline Kepnes. Het meeslepende verhaal, dat zich afspeelt in The States, was eerst in handen van Warner Bros, maar Netflix wist na één seizoen genoeg. Die moeten we hebben.

Eén maand te vroeg geboren

Zo gezegd, zo gedaan. Nadat serieliefhebbers al op seizoen 2 en 3 werden getrakteerd, is het aftellen naar S4 begonnen. Nadat liefde in New York en LA oversloeg in stalking, bloed en meeslepende taferelen, zal You koers naar hartje Londen zetten. Vluchtend onder een valse naam zal Penn Badgley (voor de kenners Joe Goldberg) zijn pad hier proberen te bewandelen.

Voor veel fans mag de vlag uit nu het breaking news uit de mond van Netflix is gekomen. You had in eerste instantie op 9 maart 2023 een plek in agenda’s verdiend, maar precies een maand eerder is nu belangrijker. De eerste vijf afleveringen komen namelijk 9 februari al naar Netflix. De laatste vijf klappers van een afleveringen komen wel op 9 maart.

Source: