Netflix heeft de releasedatum van Vikings seizoen 6 gedropt!

Voor de liefhebbers van de historische dramaserie Vikings hebben we goed nieuws: seizoen 6 komt 5 juni online. Mocht je dus vanaf januari seizoen 1 t/m 5 al hebben gezien dan heb je iets om naar uit te kijken. Begin juni komen de eerste tien afleveringen van het seizoen op de streamingdienst. Het is nog niet bekend wanneer de andere tien afleveringen online komen.

Netflix dropt releasedatum van Vikings seizoen 6

Zo’n zeven maanden geleden gooide History de trailer online. Vanaf dat moment was het voor iedereen afwachten en hopen op het verlossende woord. Het nieuws is nu bekend en dat zal voor veel mensen een verademing zijn. Overigens staat het nieuwe seizoen later op Netflix dan op Ziggo. Daar staat het nieuwe seizoen al wel online. Dus mocht je écht niet meer kunnen wachten kun je het daar checken.

Vikingen

Dat Vikingen populair zijn, is de laatste tijd meer en meer duidelijk geworden. Ook de nieuwe game Assassin’s Creed Valhalla speelt zicht af in die tijd. Alles daarover en de trailer van die game is hier te vinden.

Mocht je jezelf afvragen waarom iedereen zo fan is van Vikings, dan hoef je alleen maar de trailer te bekijken. Als je die eenmaal gezien hebt kun je er niet meer omheen en verschijnen er ook bij jou op 5 juni Vikingen op het scherm.