De ultieme Netflix-films voor een mannenavond

CREDITS: Screenshot: The Equalizer | Colombia Pictures

Mannenavond! De ultieme avond met the boys. Wat staat er vanavond op de planning? Negen van de tien keer is het gewoonweg veel bier drinken en ‘slap ouwehoeren.’ Als er iemand voorstelt om een film te gaan kijken wordt hij waarschijnlijk vierkant uitgelachen. Maar waarom? Er staan een aantal mannenfilms op Netflix die juist perfect aansluiten bij een avond zónder vrouwen.

Netflix-films voor een echte mannenavond

Wat gaat het worden? Een film waardoor je zo hard moet lachen dat het pijn gaat doen? Een klassieke actiefilm met veel kunst- en vliegwerk? Of toch een mindfuck? Wij selecteerden de beste films die je met jouw maten kan kijken. Haal het bier en snacks alvast in huis, die zal je nodig hebben bij deze films van Netflix.

Netflix mannenfilms
Foto: Jeremy Yap

Bad Boys For Life

Sinds kort staat de nieuwste Bad Boys-film op Netflix. Heb je de eerste Bad Boys-film nog niet gezien? Dan maak je er een marathonavond van, want ze staan namelijk alle drie op Netflix. Will Smith en Martin Lawrence zijn weer samen op het witte doek verschenen. Ze zijn allebei nog steeds actief bij de politie in Miami. De één denkt aan zijn pensioen, terwijl de ander nog lang niet is uitgespeeld. Ze pakken de criminelen one last time. Op de tofste manier die je jezelf kan voorstellen.

The Dictator

Zin om met de mannen intens te lachen? Dan moet je The Dictator gezien hebben. In het land Wadiya is de grappigste dictator ter wereld aan de macht. Hij leeft volgens zijn eigen regels op een ultraluxe manier met de mooiste dames. Uiteindelijk gaat alles fout, wordt hij afgezet en moet hij de macht terugkrijgen vanuit Amerika.

All Stars

Aah, de nostalgie. De film All Stars zal warme gevoelens bij jou en je maten naar boven laten komen. Een vriendengroep die nét niet het Nederlands elftal hebben gehaald. De film zit vol met Nederlandse humor en herkenbare punten. Ondanks dat de film uit ’97 is, is ‘ie nog steeds van deze tijd.

The Wolf of Wall Street

Als je The Wolf nog niet gezien hebt maken we onszelf zorgen. Leonardo DiCaprio schittert in één van de beste films ooit gemaakt. Een film met humor, mooie vrouwen, drugs en de grootste feesten. De film duurt een tijdje, dus neem genoeg om met de mannen te gaan genieten.

Now You See Me

Altijd al gehouden van films met de grootste mindfuck? De grootste straatillusionisten worden in deze film bij elkaar gezet. Zij gaan de ziekste magic tricks over de hele wereld toepassen. Ze doen dat met het geld van ’s werelds rijkste mensen, waardoor ze de politie achter hun aan krijgen. Let goed op bij deze mannenfilms, want er gebeurt veel. Heb je de smaak te pakken? Dan kan je ook Now You See Me 2 op Netflix zien.

The Equalizer

Een gepensioneerde killing machine moet opeens terug uit zijn pensioen. Hij maakt vijf leiders van de Russische maffia in 20 seconden af. Daardoor krijgt hij iedereen achter zich aan en is de kans groot dat dit écht zijn laatste missie wordt. Een betere mannenfilm ga je niet vinden.Man

The Hangover

Een vrijgezellenfeest die voor het leven in je geheugen gegrift staat. Daar worden we allemaal blij van. The Hangover is daar natuurlijk het ultieme voorbeeld van. Langzaamaan zoeken de vier vrienden uit wat er de dag ervoor gebeurd is. The day after moeten ze haast maken, want de bruiloft moet gewoon doorgaan…

Vind je de eerste film tof? Dan kan je ook gelijk The Hangover 2 en 3 kijken. Die staan namelijk ook op Netflix. Train die lachspieren maar net zoals Mike Tyson zijn gewone spieren traint.

Inception

Voor je Inception kijkt moet je óf veel drinken óf gewoon nuchter blijven. Het is namelijk een film waardoor je hersenen gaan kraken. Je gaat reizen in de dromen van anderen. Het probleem is alleen dat je dit oneindig kan doen. Na een tijdje is het niet meer duidelijk of ze in de realiteit zitten of in een droom. Een echte mindfuck-film dus.

Bad Neighbours

Als afsluiter moet je natuurlijk wel even kunnen lachen. Gelukkig is deze film speciaal gemaakt voor de comedyliefhebbers. Een stel krijgt een baby én een studentenvereniging als buren: de ideale combi. Er is constant ruzie tussen alles en iedereen, terwijl de tofste feesten worden gegeven. Dit is lachennnnnnn.