Dit heeft Netflix deze maand voor jou in petto

CREDITS: Netflix Media Center

Bingewatchers en gelegenheidsstreamers, opgelet: er is weer een nieuwe maand aangebroken. En dat betekent nieuwe content op de grote rode N. Ook in februari heeft Netflix weer geweldige nieuwe series, vervolgseizoenen en topfilms in de aanbieding. Pak de rode stift erbij, want deze datum mag je met rood omcirkelen.

Nieuwe series en films die voorbijkomen op Netflix in februari

6 februari: Brooklyn Nine-Nine – Seizoen 7

Fans van deze lange Amerikaanse misdaad-komedieserie kunnen hun geluk niet op. 6 februari worden alle dertien afleveringen van seizoen 7 online geknald. Mooi, want er is ook nog een seizoen 8. Mocht je de favo sitcom van velen nog niet gezien hebben, dan is het nu tijd om seizoen 1 t/m 6 te checken.

17 februari: Young Wallander – Seizoen 2

Maak tijd en plaats in je agenda voor het nieuwe Zweedse crimeseizoen van Young Wallander. De jonge agent Kurt Wallander (Adam Pålsson) staat aan het begin van zijn carrière. Hij krijgt een fantastisch kans, maar wat lijkt op een een eenvoudig onderzoek, staat in verband met een beruchte moordzaak. Alleen hij deinst natuurlijk niet terug…

18 februari: Space Force – Seizoen 2

Space Force: droge humor en de slappe lach is gegarandeerd. Deze Amerikaanse serie staat in het teken van een viersterrengeneraal die met humoristische tegenzin een samenwerking aangaat met een wetenschapper. Mocht je je verstand op nul willen zetten is dit zeker een aanrader. Ook seizoen 1 zit vol met slechte grappen en té flauwe humor:

18 februari: Texas Chainsaw Massacre

Horrorfilms zijn er in alle soorten en maten. In de categorie ‘WTF’ komt 18 februari een nieuwe film bij. De échte kenners weten wie  Leatherface is en nu, eindelijk, komt-ie 50 jaar weer terug. Texas Chainsaw Massacre komt om 09:00 uur online – alleen we weten niet of dit de beste tijd is om de film te kijken.

Ook in de trailer komt de bekende kettingzaag weer tevoorschijn. Met een doel: een groepje idealistische jonge vrienden terroriseren.

25 februari: Vikings: Valhalla – Seizoen 1

Het aftellen is begonnen. Nog 23 dagen en dan we kunnen he-le-maal los. Alle fans van Vikings zijn namelijk al lang op deze datum aan het wachten. De 25e van februari verschijn Vikings: Valhalla op je digitale witte doek. Hier lees je alles wat we weten over het verhaal van de spectaculaire vervolgserie.

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…