Netflix showt de films van 2022 in een trailer

CREDITS: Netflix Media Center

Waar is de tijd gebleven dat we nog ouderwets naar de videotheek gingen? De tijd dat we voor een filmavond ruimte maakten in onze agenda. Tja, dat is niet meer. Nu, anno 2022, pompen we zonder nadenken een serie aan, terwijl ons Google-account nog op werkmodus staat. En dat is eigenlijk wel lekker.

Netflix in 2022

Netflix is een grote jongen in deze streamingwereld. Voor de ‘Grote rode N’ lijkt ’22 ook weer een veelbelovend jaar te worden, want de 2022 Movie Preview is een heerlijk voorproefje. In deze trailer zie je de belangrijkste titels voor dit jaar voorbij schieten. Bij belangrijke titels horen belangrijke acteurs. Netflix heeft voor 2022 onder anderen Ryan Gosling en Chris Evans weten te strikken voor The Grey Man, Halle Berry voor The Mothership en ook legend Daniel Craig komt op Netflix met Knives Out 2. Eén van de eerste toppers die verschijnt is Against the Ice met Nikolaj Coster-Waldau and Joe Cole.

Netflix 2022
Foto: Netflix Media Center

Verder lijken deze titels voor Netflix hyperbelangrijk: Enola Holmes 2 met Millie Bobby Brown en Henry Cavill, Hustle met Adam Sandler, You People met Jonah Hill & Eddie Murphy en Day Shift met Jamie Foxx. Nog niet genoeg? Dan zijn ook Christian Bale, John Boyega, Jessica Chastain, Don Cheadle, Jennifer Lopez en Regé-Jean Page lekkere namen om naar uit te kijken.

Trailer

Netflix dropt dit jaar elke week een nieuwe film. Komedies, actiethrillers, mysteries, drama’s, sequels… Noem het maar op. Om alle fans alvast warm te maken heeft de streamingdienst de beroemdste acteurs in de 2022 Movie Preview laten praten. Vooral over de films zelf. Logisch, want een groot deel van de kijktevredenheid hangt toch af van hen. Check hier de preview: