Jouw nieuwe streamingdienst geeft je letterlijk ruimte

Nog één streamingdienst? Alsof er nog niet genoeg zijn… Maar toch: waar Netflix & Co ruimte in beslag nemen, geeft deze nieuwe streamingdienst je juist ruimte. Letterlijk gezien dan.

NASA+, de ruimtelijke streamingdienst, landt binnenkort op aarde

NASA heeft namelijk een streaming service onthuld. Maak jezelf klaar voor, zo zeggen ze het zelf, more space, more rockets, more science, more missions. All in one place. 

NASA+, Jouw <strong>nieuwe streamingdienst</strong> geeft je letterlijk ruimte
Foto: NASA | Unsplash

Géén abonnementsvorm én ad-free

De ruimtevaarders gaan opereren onder de naam NASA+ en komt naar iOS, Andriod en web, maar ook naar Roku en Apple TV. Je krijgt exclusieve beelden te zien van Emmy-awardcontent en er komen nieuwe orginals. Op de streamingdienst ga je nieuwe educatieve inzichten krijgen, zo verzekert Nicky Fox van NASA: ‘Van exoplaneetonderzoek tot een beter begrip van het klimaat op aarde en de invloed van de zon op onze planeet, we gaan een sterkere band opbouwen met onze bezoekers en kijkers.’  Jeff Seaton voegt nog toe: ‘Onze visie is om de mensheid te inspireren door middel van een uniforme NASA-webervaring van wereldklasse.’

In hun aankondig op Insta vertelt NASA dat je géén abonnement hoeft af te sluiten en dat het ad-free is. Het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden en dan ben je de eerste die NASA+ heeft als-ie dropt. Dit doen ze allemaal voor de ‘mensheid’, vandaar ook de slogan ‘The Universe At Your Fingertips.’ En daardoor krijg jij weer wat ruimte in je leven.