Eerste snoerharde teaser van Mocro Maffia: Tatta is hier

CREDITS: Videoland

Hoewel fans van Mocro Maffia wachten op een vijfde seizoen van de bloedstollende hitserie, komen de makers met een leuk tussendoortje. Smaakmaker Tatta komt met zijn eigen solo-film.

De film Mocro Maffia: Tatta

Naar aanloop van het vijfde seizoen hebben de makers besloten eerst een film te releasen met de publiekslieveling, gespeeld door Robert de Hoog. De film is een vervolg op de gebeurtenissen van seizoen vier. Tatta had ruzie had met Paus door een mislukte ontvoering en vervolgens was hij ineens spoorloos verdween.

In de film zal te zien zijn dat Tatta wraak wil nemen op Paus. Hierbij krijgt hij hulp van zijn broer Otto Mads, gespeeld door nieuw castlid Mads Wittermans. Er is alleen één probleem: Otto zit nog vast in een Hongaarse gevangenis. Gelukkig weet Tatta hem vrij te krijgen en zegt tegen Otto: ‘Ewa je kent toch die films waarin ze zo’n scène hebben waarin ze de allerlaatste klus gaan doen? Dit is die klus vriend’.  Maar ze belanden, natuurlijk, in een grote puinhoop.

Teaser

Het is nog eventjes geduld hebben, want de film Mocro Maffia: Tatta komt vrijdag 28 april uit. En de eerste beelden zijn veelbelovend:

Source:
Videoland
LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…