Mighty: de iPod Shuffle op Spotify!

Streaming diensten zijn immens populair. Logisch ook. Je hebt altijd een onuitputtelijke muziekbibliotheek op zak, voor elk moment en voor elke stemming. Ik hoef de voordelen van streamen natuurlijk niet uit te leggen. Er zijn echter ook een aantal nadelen aan streamen. Zo dien je altijd je telefoon bij te hebben. En een internet verbinding. En voldoende data in je bundel. Genoeg redenen om niet altijd je muziek te streamen. Daarom is er nu Mighty!

5603e4527d2c76f1e84534dac355284c_original

Mighty

Daar komt Mighty om de hoek. Qua uiterlijk én features doet hij denken aan de good ol’ iPod Shuffle. Laten we eerlijk zijn, de shuffle was immens populair bij sporters. Klein, handzaam en hij deed wat hij moest doen: muziek afspelen. Echter is iTunes en het downloaden van mp3’s uit de tijd geraakt door het opkomen van streamingdiensten. Wie heeft er nou de huidige clubbangers als mp3 op zijn laptop staan? Ik niet in ieder geval. Daarnaast was het niet mogelijk om je fijne draadloze hoofdtelefoon op je shuffle aan te sluiten.

Dit is opgelost met de Mighty. Gemakkelijk je spotify lists kopiëren naarje Mighty en gaan met die banaan. Geen mp3’s, geen extra kosten omdat je je databundel overschrijdt, geen lege telefoon meer en jouw favoriete (draadloze)hoofdtelefoon is makkelijk aan te sluiten. Ideaal voor de sporters onder ons dus!

De compacte en lichte Mighty kan tot 48 uur muziek opslaan, is compatibel met iPhone én Android. De muziek can gesynced worden via WiFi of bluetooth. Daarnaast is de spatwaterdichte mighty is met een clip gemakkelijk aan je (sport)kleding vast te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=p4EqxKy9r0w

 

Total
0
Share