Netflix is weer een absurde Aziatische serie rijker

Netflix en Aziatische series. Het lijkt een garantie voor succes. Ditmaal krijgt de wereld van de megastreamingdienst een bizarre Japanse spelshow te zien. Dat natuurlijk weer helemaal draait om geld.

Run for the Money vanaf nu te zien op Netflix

Denk je aan Aziatische successeries, komen de doemscenario’s van Squid Game je meteen naar boven. De nieuwe Japanse banger Run for the Money belooft nogmaals een succes te worden. In deze spraakmakende serie gaan wereldberoemde personen de strijd aan om aan het langste eind te trekken. Terwijl men het vizier op de dollartekens heeft gericht, lopen er tientallen bewakers strak in pak rond om hen te pakken te krijgen.

Run for the Money, Netflix is weer een <strong>absurde Aziatische serie</strong> rijker
Foto: Netflix Media Center

Volgende hype?

Deze Japanse bodyguards lijken geen genade te kennen. De eerste beelden verraden dan ook al gauw een helse en hectische strijd. Sprintjes door het centrum, een megajacht vol bewakers en de bruutste gadgets komen voorbij. Het lijkt een beetje op next-level tikkertje voor gevorderden.

Het meeslepende verhaal belooft in ieder geval krankzinnig te worden. Wordt Run for the Money dezelfde hit als zijn Zuid-Koreaanse ‘broer’?  Check hier de trailer en oordeel alvast een beetje zelf: