Gluren achter de schermen bij cultfilm Pulp Fiction

De filmwereld draait op volle toeren. Kaskrakkers en miljoenen vliegen je om de oren. Terug in de tijd was het wereldje een stuk anders. Hetzelfde geldt voor Pulp Fiction. Beeld en geluid geven je een kijkje in de keuken van deze knaller van een klassieker. Iconische beelden in de filmwereld als van ouds.

Behind-the-scenes van Pulp Fiction

Toen-ie uitkwam wist niemand waar we daadwerkelijk mee te maken hadden. Nu weten we wel beter. De film staat vandaag de dag nog steeds bekend als dé beste films ooit van Tarantino. Met sterren als John Travolta, Bruce Willis en Samuel L. Jackson staat Pulp Fiction nog op het netvlies van vele liefhebbers. Een misdaadfilm met komische tinten door de dialogen tussen de personages? Mr Tarantino en zijn sterren krijgen het voor elkaar. Een waar meesterwerk.

, Gluren achter de schermen bij cultfilm <strong>Pulp Fiction</strong>

Interviews, scenes en meer…

De beelden van The Making Of  geven je een kijkje in de wereld van miljoenen. Een kijkje die je nog nooit eerder zag. Van een interview met de grootsheden der aarde op het canvas tot het filmen van de unieke scènes. Het lijkt haast wel een staatsgeheim.

Maar niets is minder waar. Gewoon op het oude vertrouwde YouTube vind je een arsenaal aan beeldmateriaal terug. Om efficiënt te werk te gaan zetten wij hem alvast voor je klaar!