Jordan Belforts ex-vrouw onthult dat NSFW-scEne in Wolf of Wall Street echt is gebeurd

2013 was hét jaar van Leonardo Di Caprio, Margot Robbi en  Jonah Hill. De legendarische scènes van The Wolf of Wall Street zijn op het netvlies geprint en de meest bizarre beelden komen voorbij. De daadwerkelijke ex van effectenmakelaar Jordan Belfort verraadt nu de werkelijkheid. En die komt angstaanjagend overeen met de film.

Legendarische Wolf of Wall Street scène waargebeurd

De wereldberoemde film Wolf of Wall Street is een verhaal over de schimmige effectenmakelaar Jordan Belfort. In 3 uur tijd vertoont Mr. Di Caprio zijn kunsten om een inkijkje te geven in het bizarre leven van Belfort. Hoe bizar de drugs, bakken met geld en dronken avonturen ook lijken te zijn, er blijkt meer waarheid in het script te zitten dan ooit tevoren.

margot robbie
Foto: Screenshot Wolf of Wall Street

Jordan Belforts ex onthult de waarheid

TikTok is niet meer weg te denken. Ook Nadine Macaluso – Belforts ex – heeft haar gezicht weten te vertonen op dit soms hilarische platform. Wolf of Wall Street-fans krijgen geen genoeg van de film. En Nadine moet er dan ook aan geloven gepaard te gaan met Belfort en de film.

Als ze vervolgens via TikTok een vraag krijgt over haar ontmoeting met Jordan Belfort, blijkt de film een haarfijn beeld te schetsen van the real deal. Het gaat om een van de meest bekendste scénes uit de kaskraker. Graaf in je geheugen en je herinnert vast en zeker dat Jordan Belfort strak stond van de pillen op een feest. Margot Robbie valt in het vizier en de jacht lijkt geopend. Althans, totdat Jonah Hill het nodig vond om tussen Jan en alleman zich van zijn mannelijke behoeften te ontdoen met zijn slurf in de hand.

Hét bekende fragment vanaf minuut 03:22 

De ontmoeting met Belfort blijkt waar

Eerst dacht je misschien: ‘Bizar dat Martin Scorsese als regisseur dit soort scènes heeft kunnen bedenken.’ Helaas blijkt dit niet het resultaat te zijn van zijn productieskills. Nadine Macaluso onthult namelijk dat dit écht de manier is hoe ze Jordan Belfort heeft leren kennen.

Net als in Wolf of Wall Street vond ze destijds met een vriend haar weg naar een feest in Westhampton. Een big party bij een strandhuis kon ze op 22-jarige leeftijd natuurlijk niet afslaan. Eenmaal aangekomen blijkt het hele huis inderdaad vreemd gedrag te vertonen als gevolg van ‘niet kindvriendelijke middelen’. Terugdenkend aan haar ontmoeting met Jordan Belfort roept de nodige nare herinneringen op. Wat blijkt, de scène waarin iemand zich letterlijk aan haar blootgeeft is waargebeurd.

Niet gek dat haar ontmoeting met Jordan Belfort nog als de dag van gisteren in haar geheugen gegrafeerd staat. Na het feest met haar vriend ontvlucht te zijn volgde later het liefdesleven met Belfort. Volgens zijn ex blijkt Wolf of Wall Street een haast perfecte afspiegeling te geven van hoe zijn normale gang van leven eruitzag. Belfort na een lading alcohol en het slikken van paracetamolletjes voor volwassenen had de tijd van zijn leven. Ex Nadine helaas niet, waardoor een punt achter de relatie zetten de enige optie was. Jammerlijk genoeg voor haar is deze iconische Wolf of Wall Street scène een moment om door te spoelen. Voor de liefhebbende kijker blijft het genieten. Zelfs in de wetenschap dat een aftrekkend vies mannetje op een feest je zomaar kan overkomen.

@drnaelmft What happened when I met The Wolf of Wall Street in the Hamptons. The movie was pretty accurate! #wolfofwallst #wolfofwallstreetnaomi #wolfofwallstreetmovie #wolfofwallstreetmeme #wolfofwallstreetedit #wolfofwallstreetdaddy #thewolfofwallstreet #naomiwolfofwallstreet #margotrobbie #margotrobbieedit #margotrobbieofficial #margotrobbiefan #margotrobbiewolfofwallstreet #lovemargot #margotbela #margotrobbiestyle #drnadinemacaluso #drnadine #drnae #leonardodicaprio #leonardodicaprioedit #leonardodicapriofanpage #leonardodicapriomovies #martinscorsese #martinscorsesefilms #martinscorsesemoviesbelike #martinscorseseedit #tiktok #tiktokviral #tiktoker #tiktokfamous #tiktokwomen #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokcelebsnews #tiktoktherapy #tiktoktherapist #toktherapy #toktherapist #therapy #therapist #longisland #the90s #westhampton #thehamptons #naomiwolfofwallstreet #wolfofwallstreetnaomi #drnadinemacaluso #drnae #drnadine ♬ original sound – Dr. Nadine Macaluso