Daniel Craig schittert in officiele Netflix trailer Glass Onion: A Knives Out Mystery

Het is nog even wachten, maar kerst valt vroeg dit jaar. Vlak voordat de kerstman door je schoorsteen komt gluren is het de hoogste tijd voor Daniel Craig om met Glass Onion: A Knives Out Mystery je beeldscherm te veroveren. Het aftellen kan beginnen want de eerste officiële onheilspellende beelden zijn een feit.

Glass Onion: hit or miss?

De film staat al een tijdje op de planning – en veel mensen vonden het lang duren – maar we hebben eindelijk een officiële trailer van Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Het vervolg op Knives Out heeft even op zich laten wachten maar een nieuw mysterie staat eindelijk om de hoek. In Glass Onion: A Knives Out Mystery is het tijd om mediterrane sferen op te zoeken voor Netflix & Co. De heerlijke tongrollende detective Benoit Blanc zal namelijk in Griekse sferen opnieuw aan de haal gaan met tal van louche zaakjes. De eerste beelden liegen er niet om. Zelfs de grote man Craig is uiterst tevreden en had nooit verwacht het voorgaande succes te kunnen evenaren. Maar naar eigen zeggen is de crew er toch in geslaagd.

Glass Onion, Daniel Craig schittert in officiele Netflix trailer <strong>Glass Onion: A Knives Out Mystery</strong>
Foto: Netflix

Bereid je alvast voor met de trailer

Drama, mysteries, actie en een krankzinnig goed verhaallijn. Het is slechts een greep wat ons en heel Netflix te wachten staat. Vanaf 23 december zal de bevestiging volgen of alle hype het waard is geweest.

Zomerse vibes, de grootste jachten, Griekse luxe en natuurlijk mooie dames komen allemaal voorbij. Daniel Craig toont in de trailer van Glass Onion al direct welke toon er gezet zal worden. Check hem zelf om de perfecte warming-up alvast achterwege te hebben.

Source:
Netflix