Hier is de trailer van Gangs of London SII

In 2020 gooide ‘Gangs of London’ hoge ogen bij het publiek: de serie ontving maar liefst vier verschillende British Academy Film Awards. Nu – twee jaar later – hopen ze dit trucje haarfijn over te doen.

Streamingdienst Stan heeft bevestigd dat het tweede seizoen eraan komt en de bijbehorende trailer toont aardig wat geweld. En dat is nog héél zachtjes uitgedrukt.

De ‘Gangs of London’ zijn verdeeld

In het eerste seizoen werd vanaf de eerste aflevering de toon gezet. Met een schandalige hoeveelheid geweld maakten we kennis met de strijd en rivaliteit tussen de lokale bendes van de Londense onderwereld. Hoewel het geweldsniveau onveranderd blijft, is de dynamiek tussen de bendes wel veranderd: Finn Wallace is na 20 jaar macht dood, en van de Wallaces is nog maar weinig over. De Dumanis lijken ook niet meer op volle kracht te zijn en als klap op de vuurpijl moet ex-undercoveragent Elliot noodgedwongen samenwerken met de investeerders.

Nieuwe samenwerkingen en oorlogen

De investeerders lijken de oplossing te hebben om de orde in de Londense straten te herstellen. Ze hebben gekozen voor een samenwerking tussen Asif Afridi en de ijskoude bendeleider Koba die de regie in Londen gepakt lijkt te hebben. Deze nieuwe samenwerking ligt dan ook in lijn met de resterende beelden van de trailer: er is te zien hoe de bendes reageren op de machtsgreep en wie er dapper genoeg zijn om terug te vechten tegen deze nieuwe bendewereld. Bit violent, innit?

‘Gangs of London’ al snel weer op je beeldscherm

Genoeg om naar uit te kijken dus met de komst van het tweede seizoen van deze kaskraker. En heel lang hoeven we niet meer te wachten tot het tweede deel eraankomt: streamingdienst Stan heeft bevestigd dat het tweede seizoen van ‘Gangs of London’ vanaf 20 oktober al te zien is. In Nederland kan je via ViaPlay de gewelddadige bendeserie checken, maar wij raden je zeker aan om jezelf eerst even warm te maken met de gruwelijke trailer.

Alleen te bekijken op YT door leeftijdsbeperking: