Sensationele trailer van Call of Duty Modern Warfare 2

CREDITS: Activision

Bereid je maar voor op de missie en neem afscheid van je meissie. Vele uren achter het console zullen binnenkort soldaat gemaakt worden. Begin alvast met trainen, want de nieuwste trailer van Call of Duty Modern Warfare 2 belooft een klapper van een game te gaan worden.

Call of Duty MW 2 belooft chaos

Het lange wachten op de remastered van de klassieke Modern Warfare II wordt beloond. De officiële release van deel 2 wordt ingeluid met een lijpe trailer waarmee elke gamer slapeloze nachten zal krijgen.

Een nieuw tijdperk voor Call of Duty zou het moeten betekenen. Na de recentere lancering van Vanguard belooft Modern Warfare 2 een regelrechte best-seller te kunnen worden. Met deze nieuwste release van ‘CoD’ word je voorgeschoteld met wereldwijde missies van Task Force 141. Onder andere Europa, Azië en Amerikaanse grondgebieden zullen niet ongedeerd blijven wanneer jij de controller op zal pakken.

call of duty, Sensationele trailer van <strong>Call of Duty Modern Warfare 2</strong>
Foto: Activision

Hoge verwachtingen

De lovende woorden worden versterkt door het bewijs van de trailer. De verwachtingen van Modern Warfare 2 zijn torenhoog. Actie als nooit tevoren, ongekende karakters, nieuwe locaties en een dijk van een verhaal. Dit is slechts een greep uit de eerste voorproefjes die we hebben mogen ontvangen van de makers van Activision.

De productie belooft in ieder geval een ruim aanbod aan missies. Van water en explosies op grote hoogtes tot aan ervaringen als nooit tevoren zoals de meest actievolle missies en sneaky operaties. De nieuwste graphics en beelden zien er bovendien ook nog eens gelikt uit, waardoor shooting games van vroeger niet meer te vergelijken zijn. Het vooruitzicht maakt het verlangen naar Call of Duty alleen maar groter.

Vanaf 20 oktober mogen de mannen met early acces hun vingers branden aan deze banger. Vanaf 28 oktober is de wereld niet meer veilig wanneer de rest van de gents herrie gaat schoppen. Doe de nodige prepping met de trailer van Call of Duty Modern Warfare 2 en trommel je vrienden maar alvast op,

Source:
Man of Many, Activision