Margot Robbie en Brad Pitt gaan los in nieuwste trailer van Babylon

In Hollywoord sneuvelen er genoeg flessen champa’s en wordt er met geld gesmeten alsof het niets is. Regelrecht bewijs hiervoor komt uit de nieuwste trailer van aankomende kaskraker Babylon. Met de bloedmooie Margot Robbie en Brad Pitt als hoofdrolspelers.

Babylon op je beeldscherm

What happens in Vegas, stays in Vegas. Eenzelfde kreet geldt niet voor de herrie achter de schermen in Hollywood, want laat dat nu precies het decor zijn voor deze nieuwste film. Brad Pitt speelt een ster die met zijn charmes en acteerskills de top van de filmwereld heeft bereikt. En dat is te zien aan de mensen die hij om hem heen heeft verzameld. Met de losse heupen van Margot Robbie uit de eerste beelden en de mannelijkheid van Pitt Conrad is Babylon een regelrechte wervelwind.

Babylon
Screenshot trailer Babylon | Paramount Pictures – Scott Garfield

It’s coming!

Wereldsterren van dit kaliber nemen je mee naar de krankzinnige en absurde jaren twintig in Hollywood. De roaring twenties krijgen ook nog een extra dimensie door een vleugje western.  Vanaf 19 januari geeft Babylon je een kijkje in het bizarre wereldje van Hollywood. Voor nu moet je het doen met een welverdiende troostprijs. Namelijk een dansende Margot Robbie en het droomleventje van Brad Pitt in de top van de wereld: