Belgische Marisa Papen in zwoele clip van Cleavage

Waar we vroeger aan ‘The Box’ gekluisterd zaten en als dollen plaatjes aanvroegen via SMS, ziet tegenwoordig niemand meer een videoclip. In ieder geval niet volledig. Op YouTube zet je natuurlijk regelmatig nummers aan, maar wie blijft er naar kijken? In het geval van de nieuwe single van Cleavage willen we je toch wel echt aanraden om de gehele video te blijven kijken? De clip is opgenomen in Thailand, wat voor mooie beelden zorgt, maar de hoofdrolspeelster steelt pas echt de show..

Marisa Papen

Marisa is een vrijgevochten free spirit uit het Belgische Limburg. Het model uit zich het liefste naakt, omdat ze zich dan een met de natuur voelt, en ze schroomt er niet voor om dit online te delen met de wereld.

Voor de nieuwe videoclip van het nummer ‘U No I’ van Cleavage, heeft regisseur Damian Karsznia Marisa gevraagd om de hoofdrol te spelen. En dat werpt zijn vruchten af..

Niet alle beelden zijn nieuw trouwens, de bijna volledig Nederlandse crew achter de clip hadden al eerder een video gepubliceerd, genaamd ‘A New Chapter‘. Hierover schreven we nog in april en benoemden ze als de Nederlandse ‘Alexis Ren en Jay Alvarrez’.

Total
0
Share